To je to što me zanima!

Ovaj novi ljetni proizvod pravi je hit, a podjednako ga obožavaju i iznajmljivači i turisti

Zajamčena dobit, brz povrat investicije i nenadmašna ljetna zabava – iznajmljivači na Jadranu imaju priliku obogatiti svoju ponudu proizvodom koji nudi potpuno novo iskustvo
Vidi originalni članak

Stigao nam je srpanj, a to znači samo jedno - turistička sezona na Jadranu u punom je jeku! Sunčani ljetni dani na jadransku obalu privlače sve više turista iz inozemstva te iz svih krajeva Lijepe Naše. Posjetitelji dolaze u potrazi za odmorom, zabavom i ljetnim avanturama, a da bi privukli njihovu pozornost, iznajmljivači se trebaju istaknuti originalnom i zanimljivom ponudom. 

Ovog ljeta iznajmljivači vodenih aktivnosti na Jadranu imaju priliku osvježiti i obogatiti svoju ponudu novim hit proizvodom - iMatJet® vodenim madracem na elektromotor. Riječ je o prvom vodenome madracu na električni pogon s motorom snage 500 vata. Patentirao ga je Ivica Mataija, njemački poduzetnik hrvatskog podrijetla, a premijerno ga je predstavio 2020. godine na Boat Showu u Düsseldorfu. 

Jednostavan za korištenje

Ovaj inovativni vodeni proizvod može postići brzinu od tri čvora, a potrebno je manje od pet minuta da bi se napuhao. Lako se prenosi do plaže, bazena ili jahte. Vrlo je jednostavan za korištenje i u potpunosti je prilagođen korisnicima. Ne samo da turistima nudi potpuno novo iskustvo nego im jamči i nezamjenjivu udobnost na moru. iMatJet® predstavlja siguran i održiv pristup vodenoj zabavi, kako za korisnike tako i za poduzetnike. Udoban je poput ležaljke, a stabilan poput SUP daske i gotovo ga je nemoguće prevrnuti.

Isplativa investicija 

Mnogi iznajmljivači vodenih aktivnosti već su uočili veliku poslovnu priliku dodavanjem ovog sportskog gadgeta u svoju ponudu. iMatJet® savršen je proizvod i za hotelijere, jahtaše, kao za i sve poduzetnike kojima je u fokusu privlačenje novih mušterija i pružanje dodatne vrijednosti gostima.

- Ove godine svim zainteresiranim koncesionarima i hotelima, osim kupnje iMatJeta®, omogućili smo partnerstvo. Akcijska ponuda ove godine omogućava svim koncesionarima mogućnost zarade bez prevelikih ulaganja na način da ćemo iznajmljivačima ponuditi iMatJet® po povoljnim cijenama, a tu je i model dugoročnog partnerstva kroz podjelu dobiti. Na taj način, u ovim neizvjesnim vremenima, iznajmljivači imaju zagarantiranu dobit bez ulaganja. Naš je cilj pronaći dugoročne partnere koji će prepoznati vrijednost ovog oblika suradnje - pojašnjava Ivica Mataija.

Ekološka održivost

Napredna tehnologija i maksimalna izdržljivost jamče dugotrajnost iMatJeta®. Njegova velika prednost je to što koristi električni pogon, pa je ekološki održiv. 

- Održivost je ono što zanima kupce i javnost, a naš je proizvod prije svega ekološki održiv i ne bi bio moguć bez razvoja novih tehnologija - ističe Mataija. 

Zahvaljujući ovoj inovaciji, pravi hedonisti mogu uživati u ugodnoj fotelji na električni pogon na moru, jezeru ili bazenu, a svi oni s poduzetničkim duhom ovog ljeta imaju priliku postati pioniri nove vrste ljetne zabave

Pratite Instagram profil i Facebook stranicu iMatJeta® i ostanite u toku s najnovijim vijestima o ovom hit proizvodu te lokacijama gdje i vi možete isprobati novi oblik zabave na vodi!

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 07.07.2021.

    Cijena .?

  • sitnozubi 07.07.2021.

    do Palagruže šnjim

  • Poisonous 07.07.2021.

    24 kg, s tim da ti treba minimalno pola metra vode, bas ce ga ljudi obozavati :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare