To je to što me zanima!

Ove zime, pčelinji proizvodi biti će najvažniji u jačanju imuniteta i borbi protiv virusnih infekcija

Proizvodi na bazi meda, matične mliječi i propolisa od pamtivijeka doprinose očuvanju zdravlja ljudi, pa se s razlogom nazivaju zvijezdama imuniteta. Sve navedene zvijezde iz košnice sadrže i proizvodi inovativne linije Farmakol, namijenjene čuvanju zdravlja cijele obitelji
Vidi originalni članak

Pčelinji proizvodi su riznica blagotvornih tvari iz prirode. Iako se od pamtivijeka koriste za jačanje imuniteta i borbu protiv virusnih infekcija, snažan imunitet se u kontekstu godine na izmaku čini važnijim no ikad.

Zato su prevencija i terapija respiratornih tegoba koje donose hladnije vrijeme i češći boravak u zatvorenim prostorima te ublažavanje posljedica intenzivnijeg korištenja dezinfekcijskih sredstava i zaštitnih rukavica bili glavna misao vodilja prilikom razvijanja inovativne linije Farmakol proizvoda. Snažna potpora takozvanih zvijezda imuniteta – meda, matične mliječi i propolisa – čine ovu liniju idealnom za korištenje u periodu pred nama, a većinu proizvoda mogu koristiti i djeca i to od najranije životne dobi.

Zdrav imunološki sustav osnovni je preduvjet dobrog zdravlja. Zato na  „prvoj liniji“ obrane i jačanja imuniteta ove jeseni stoje:

  1. Aquapropol sprej – Sadrži ekstrakte kadulje i mente koje su idealan  spoj za zaštitu i njegu usne šupljine te uklanjanje neugodnih afti, a snažno se bore i protiv prehlade i gripe. Zbog svog je sastava ovaj sprej siguran za djecu već od prve godine života.
  2. Propolis 150 plus sprej – Moćna protuupalna i baktericidna kombinacija i u ovom su spreju menta i kadulja. Ovaj propolisni sprej sadrži manje alkohola, pa je tako pogodan za djecu već od sedme godine i odrasle, a za one kojima smeta boja koju inače imaju propolisni sprejevi, treba spomenuti da Propolis 150 plus ne ostavlja žutilo na zubima.
  3. Nasopip sprej – Spas za sve one koji imaju poteškoće s disanjem na nos! Nasopip sprej je prikladan za svakodnevnu higijenu, vlaženje i njegu nosne šupljine. Ne sadrži konzervanse, alkohol, bojila i arome, pa ga osim odraslih, smiju koristiti i najmlađi i to od prve godine.
  4. Gelée Royale matična mliječ u kapima – Uporaba ovih supermoćnih kapi daje energiju, pridonosi borbi protiv infekcija i održavanju vitalnosti organizma, posebno mozga i živčanog sustava. Mogu ga koristiti odrasli te djeca od navršene čečtiri godine.
  5. Imunalpip Plus sirup – Ovaj mednopropolisni sirup uz med i matičnu mliječ, sadrži cink, vitamin C i koncentrirani sok aronije, zbog čega pomaže kod različitih virusnih infekcija i iscrpljenosti koju osjećaju mnogi, pogotovo tijekom hladnijih godišnjih doba. Važno je spomenuti da sirup ne sadrži konzervanse ni alkohol, tako da je sasvim siguran i za najmlađe, već od prve godine.
  6. Dermapip Unimast – Jedna mast za rješavanje puno različitih muka! Sadrži alantoin, propolis i pčelinji vosak, a izvrsna je kako za kućnu, tako i za profesionalnu uporabu. Blagotvorna je za kožu cijelog tijela izloženu težim uvjetima - vjetru, hladnoći, vodi, deterdžentima i dezinficijensima te fizičkim agensima (trenje i zaležanost), ali i prije i poslije korištenja jednokratnih zaštitnih rukavica.

Svi navedeni, ali i brojni drugi Farmakol proizvodi mogu se pronaći na web shopu, u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama.

Idi na 24sata