Obavijesti

Promo sadržaj

Ove zime, pčelinji proizvodi biti će najvažniji u jačanju imuniteta i borbi protiv virusnih infekcija

Ove zime, pčelinji proizvodi biti će najvažniji u jačanju imuniteta i borbi protiv virusnih infekcija
2

Proizvodi na bazi meda, matične mliječi i propolisa od pamtivijeka doprinose očuvanju zdravlja ljudi, pa se s razlogom nazivaju zvijezdama imuniteta. Sve navedene zvijezde iz košnice sadrže i proizvodi inovativne linije Farmakol, namijenjene čuvanju zdravlja cijele obitelji

Pčelinji proizvodi su riznica blagotvornih tvari iz prirode. Iako se od pamtivijeka koriste za jačanje imuniteta i borbu protiv virusnih infekcija, snažan imunitet se u kontekstu godine na izmaku čini važnijim no ikad.

Zato su prevencija i terapija respiratornih tegoba koje donose hladnije vrijeme i češći boravak u zatvorenim prostorima te ublažavanje posljedica intenzivnijeg korištenja dezinfekcijskih sredstava i zaštitnih rukavica bili glavna misao vodilja prilikom razvijanja inovativne linije Farmakol proizvoda. Snažna potpora takozvanih zvijezda imuniteta – meda, matične mliječi i propolisa – čine ovu liniju idealnom za korištenje u periodu pred nama, a većinu proizvoda mogu koristiti i djeca i to od najranije životne dobi.

Zdrav imunološki sustav osnovni je preduvjet dobrog zdravlja. Zato na  „prvoj liniji“ obrane i jačanja imuniteta ove jeseni stoje:

  1. Aquapropol sprej – Sadrži ekstrakte kadulje i mente koje su idealan  spoj za zaštitu i njegu usne šupljine te uklanjanje neugodnih afti, a snažno se bore i protiv prehlade i gripe. Zbog svog je sastava ovaj sprej siguran za djecu već od prve godine života.
  2. Propolis 150 plus sprej – Moćna protuupalna i baktericidna kombinacija i u ovom su spreju menta i kadulja. Ovaj propolisni sprej sadrži manje alkohola, pa je tako pogodan za djecu već od sedme godine i odrasle, a za one kojima smeta boja koju inače imaju propolisni sprejevi, treba spomenuti da Propolis 150 plus ne ostavlja žutilo na zubima.
  3. Nasopip sprej – Spas za sve one koji imaju poteškoće s disanjem na nos! Nasopip sprej je prikladan za svakodnevnu higijenu, vlaženje i njegu nosne šupljine. Ne sadrži konzervanse, alkohol, bojila i arome, pa ga osim odraslih, smiju koristiti i najmlađi i to od prve godine.
  4. Gelée Royale matična mliječ u kapima – Uporaba ovih supermoćnih kapi daje energiju, pridonosi borbi protiv infekcija i održavanju vitalnosti organizma, posebno mozga i živčanog sustava. Mogu ga koristiti odrasli te djeca od navršene čečtiri godine.
  5. Imunalpip Plus sirup – Ovaj mednopropolisni sirup uz med i matičnu mliječ, sadrži cink, vitamin C i koncentrirani sok aronije, zbog čega pomaže kod različitih virusnih infekcija i iscrpljenosti koju osjećaju mnogi, pogotovo tijekom hladnijih godišnjih doba. Važno je spomenuti da sirup ne sadrži konzervanse ni alkohol, tako da je sasvim siguran i za najmlađe, već od prve godine.
  6. Dermapip Unimast – Jedna mast za rješavanje puno različitih muka! Sadrži alantoin, propolis i pčelinji vosak, a izvrsna je kako za kućnu, tako i za profesionalnu uporabu. Blagotvorna je za kožu cijelog tijela izloženu težim uvjetima - vjetru, hladnoći, vodi, deterdžentima i dezinficijensima te fizičkim agensima (trenje i zaležanost), ali i prije i poslije korištenja jednokratnih zaštitnih rukavica.

Svi navedeni, ali i brojni drugi Farmakol proizvodi mogu se pronaći na web shopu, u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve