To je to što me zanima!

Pazite li na razinu šećera u krvi?

Povišen šećer u krvi vrlo je rasprostranjen, a poseban problem predstavlja što se pojavljuje i u sve mlađoj populaciji
Vidi originalni članak

S obzirom da povišeni šećer može biti u organizmu dugo prisutan i bez nekih većih simptoma, a u isto vrijeme čini štetu krvnim žilama i organima, od velike je važnosti osvijestiti problem i čim više potaknuti što veći broj ljudi na redovite kontrole šećera.

Kontrolirajte razinu šećera

Naime, pri blago povišenim vrijednostima šećera, promjenom prehrane i životnim navikama može se puno toga napraviti i vratiti razine šećera na prihvatljivu razinu ili značajno usporiti napredovanje prema dijagnozi dijabetesa II.

Dodatnu pomoć zdravom načinu života i uravnoteženoj prehrani možemo pronaći u prirodi. Kao i sa svim biljnim ekstraktima, prednost bi trebalo dati provjerenim proizvodima koji se mogu kupiti u ljekarnama. Na taj način se osiguravate da uzimate proizvod s kvalitetnim biljnim ekstraktima, u primjerenim dozama te visokim udjelom aktivnih tvari.

Cejlonski je pravi cimet

Proizvod u ljekarnama koji se ističe zbog kombinacije sastojaka su Dibeticin kapsule s cejlonskim cimetom (Cinnamomum zeylanicum) poznatim i kao pravi cimet, a kojega se ne smije miješati s običnim kineskim cimetom koji se koristi u kuhinji. Iako su slične arome, te dvije vrste cimeta različitog su kemijskog sastava.

Krom - važan mineral

Dibeticin kapsule su dodatak prehrani koji je dio poznate hrvatske linije dodataka prehrani Pharmoval. Riječ je proizvodu uravnoteženog i optimalnog sastava koji u dnevnoj dozi sadrži preporučene količine ekstrakta cejlonskog cimetovca, alfa lipoičnu kiselinu te čak 300 % preporučenog unosa kroma koji doprinosi održavanju normalne razine šećera u krvi.

Proizvod se prodaje u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama ili ga za brzu dostavu na vašu adresu možete naručiti na internet trgovini drogerija.hr. Za dodatne informacije, posjetite službene stranice proizvoda www.pharmoval.hr.

Idi na 24sata