Obavijesti

Promo sadržaj

Pazite li na razinu šećera u krvi?

Pazite li na razinu šećera u krvi?
2

Povišen šećer u krvi vrlo je rasprostranjen, a poseban problem predstavlja što se pojavljuje i u sve mlađoj populaciji

S obzirom da povišeni šećer može biti u organizmu dugo prisutan i bez nekih većih simptoma, a u isto vrijeme čini štetu krvnim žilama i organima, od velike je važnosti osvijestiti problem i čim više potaknuti što veći broj ljudi na redovite kontrole šećera.

Kontrolirajte razinu šećera

Naime, pri blago povišenim vrijednostima šećera, promjenom prehrane i životnim navikama može se puno toga napraviti i vratiti razine šećera na prihvatljivu razinu ili značajno usporiti napredovanje prema dijagnozi dijabetesa II.

Dodatnu pomoć zdravom načinu života i uravnoteženoj prehrani možemo pronaći u prirodi. Kao i sa svim biljnim ekstraktima, prednost bi trebalo dati provjerenim proizvodima koji se mogu kupiti u ljekarnama. Na taj način se osiguravate da uzimate proizvod s kvalitetnim biljnim ekstraktima, u primjerenim dozama te visokim udjelom aktivnih tvari.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Cejlonski je pravi cimet

Proizvod u ljekarnama koji se ističe zbog kombinacije sastojaka su Dibeticin kapsule s cejlonskim cimetom (Cinnamomum zeylanicum) poznatim i kao pravi cimet, a kojega se ne smije miješati s običnim kineskim cimetom koji se koristi u kuhinji. Iako su slične arome, te dvije vrste cimeta različitog su kemijskog sastava.

Mother measuring temperature of little girl with red pimples. Ch

Krom - važan mineral

Dibeticin kapsule su dodatak prehrani koji je dio poznate hrvatske linije dodataka prehrani Pharmoval. Riječ je proizvodu uravnoteženog i optimalnog sastava koji u dnevnoj dozi sadrži preporučene količine ekstrakta cejlonskog cimetovca, alfa lipoičnu kiselinu te čak 300 % preporučenog unosa kroma koji doprinosi održavanju normalne razine šećera u krvi.

Proizvod se prodaje u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama ili ga za brzu dostavu na vašu adresu možete naručiti na internet trgovini drogerija.hr. Za dodatne informacije, posjetite službene stranice proizvoda www.pharmoval.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive