To je to što me zanima!

Pogledajte kako izgleda kada Ženski recenziRAJ organizira božićni party

Božićna čarolija za sve ljubiteljice ove omiljene platforme za recenzije
Vidi originalni članak

Kada želimo saznati nešto o proizvodu ili dobiti preporuku što kupiti, najčešće informacije tražimo na digitalnim platformama Ženskog recenziRAJa, a ovaj Božić Ženski recenziRAJ odlučio je na jednom mjestu okupiti članice redakcije, influencere, klijente i čitateljice.

„Održali smo prvi Ženski recenziRAJ božićni party što je ogroman događaj za nas i iznimno smo na njega ponosni!“ istaknula je osnivačica Mirna Matković.

Event je bio koncipiran u dva dijela - u prvom su dijelu održana kreativna predavanja (uvodni govor direktorice Mirne Matković, predstavljanje webshopa venkon.hr kao savršenog mjesta za vaše božićne poklone, predstavljanje Garnier Fructis proizvoda, panel o blagdanskom makeup-u te završni govor naše voditeljice marketinga Gabrijele Lipić o adventskim kampanjama). Nakon toga bila je večera te zabava uz bend.

Iako je većini prva asocijacija na Ženski recenziRAJ upravo Facebook grupa, danas je Ženski recenziRAJ aktivan na još pet kanala - portal, Instagram profil, Facebook stranica, grupa Ženski recenziRAJ LUXE i TikTok.

Ova godina donijela je brojne zanimljive projekte Ženskom recenziRAJu, a želimo im da im sljedeća bude u istom tonu!

Idi na 24sata