Obavijesti

Promo sadržaj

Pogledajte kako izgleda kada Ženski recenziRAJ organizira božićni party

Pogledajte kako izgleda kada Ženski recenziRAJ organizira božićni party
10

Božićna čarolija za sve ljubiteljice ove omiljene platforme za recenzije

Kada želimo saznati nešto o proizvodu ili dobiti preporuku što kupiti, najčešće informacije tražimo na digitalnim platformama Ženskog recenziRAJa, a ovaj Božić Ženski recenziRAJ odlučio je na jednom mjestu okupiti članice redakcije, influencere, klijente i čitateljice.

„Održali smo prvi Ženski recenziRAJ božićni party što je ogroman događaj za nas i iznimno smo na njega ponosni!“ istaknula je osnivačica Mirna Matković.

Event je bio koncipiran u dva dijela - u prvom su dijelu održana kreativna predavanja (uvodni govor direktorice Mirne Matković, predstavljanje webshopa venkon.hr kao savršenog mjesta za vaše božićne poklone, predstavljanje Garnier Fructis proizvoda, panel o blagdanskom makeup-u te završni govor naše voditeljice marketinga Gabrijele Lipić o adventskim kampanjama). Nakon toga bila je večera te zabava uz bend.

Iako je većini prva asocijacija na Ženski recenziRAJ upravo Facebook grupa, danas je Ženski recenziRAJ aktivan na još pet kanala - portal, Instagram profil, Facebook stranica, grupa Ženski recenziRAJ LUXE i TikTok.

Ova godina donijela je brojne zanimljive projekte Ženskom recenziRAJu, a želimo im da im sljedeća bude u istom tonu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!