To je to što me zanima!

Pogledajte najavu za vjenčanje o kojem će se dugo pričati

U kina stiže horor kakvog još niste vidjeli!
Vidi originalni članak

Srdačno ste pozvani na noćnu moru koja je stvarana generacijama. Tako glasi glavna poruka filma "Pozivnica za pakao" kojeg će domaća publika imati prilike gledati u kinima već od ovoga četvrtka, čak prije otvaranja u Americi. Riječ je o horor trileru koji iskače iz okvira svoje tematike.   

Na prvi pogled film izgleda vrlo misteriozno. U prvom planu je mlada Evie (Nathalie Emmanuel) koja putem DNK testa dolazi do "nove" rodbine te biva pozvana na vjenčanje u Englesku. Uz kratkotrajno nagovaranje ipak pristaje i odlazi na drugi kontinent kako bi upoznala ostatak svoje nepoznate obitelji na vjenčanju. I sve izgleda kao u bajci - prekrasan dvorac, sluškinje i osoblje, raskošna soba i nova simpatija Walter (Thomas Doherty iz serije Gossip Girl) koja svakim danom postaje nešto više. Međutim, Evie u dvorcu primjećuje neuobičajene stvari koje je počinju ozbiljno uznemiravati. S pitanjem "Gdje su mladenka i mladoženja?" počinje njezina najgora noćna mora i borba za život.  

Zanimljivo je za napomenuti kako je ovo prva glavna uloga Nathalie Emmanuel koja se inače proslavila u seriji “Igra prijestolja” i filmskom serijalu “Brzi i žestoki”. 

Uz Nathalie Emmanuel i Thomasa Dohertyja u filmu još igraju i Stephanie Corneulissen (serija Mr. Robot), Alana Boden (Uncharted), Sean Pertwee (serija Gotham, Event Horizon) i Virág Bárány (The Last Kingdom, The Alienist). 

Mnogi gledatelji ovaj film uspoređuju s nekim prijašnjim uspješnim naslovima u kojima vjenčanje krene u potpuno krivom smjeru s fatalnim posljedicama. "Pozivnica za pakao" sigurno će zalijepiti kino publiku za stolice kada se klupko o jednoj "novopronađenoj" obitelji počne raspetljavati, a vjenčanje iz snova postajati najveća noćna mora.  

POZIVNICA ZA PAKAO u kina stiže već ovaj četvrtak, a ulaznice su već u prodaji. 

Idi na 24sata