Obavijesti

Promo sadržaj

Pogledajte najavu za vjenčanje o kojem će se dugo pričati

Pogledajte najavu za vjenčanje o kojem će se dugo pričati
9

U kina stiže horor kakvog još niste vidjeli!

Srdačno ste pozvani na noćnu moru koja je stvarana generacijama. Tako glasi glavna poruka filma "Pozivnica za pakao" kojeg će domaća publika imati prilike gledati u kinima već od ovoga četvrtka, čak prije otvaranja u Americi. Riječ je o horor trileru koji iskače iz okvira svoje tematike.   

Na prvi pogled film izgleda vrlo misteriozno. U prvom planu je mlada Evie (Nathalie Emmanuel) koja putem DNK testa dolazi do "nove" rodbine te biva pozvana na vjenčanje u Englesku. Uz kratkotrajno nagovaranje ipak pristaje i odlazi na drugi kontinent kako bi upoznala ostatak svoje nepoznate obitelji na vjenčanju. I sve izgleda kao u bajci - prekrasan dvorac, sluškinje i osoblje, raskošna soba i nova simpatija Walter (Thomas Doherty iz serije Gossip Girl) koja svakim danom postaje nešto više. Međutim, Evie u dvorcu primjećuje neuobičajene stvari koje je počinju ozbiljno uznemiravati. S pitanjem "Gdje su mladenka i mladoženja?" počinje njezina najgora noćna mora i borba za život.  

Zanimljivo je za napomenuti kako je ovo prva glavna uloga Nathalie Emmanuel koja se inače proslavila u seriji “Igra prijestolja” i filmskom serijalu “Brzi i žestoki”. 

Uz Nathalie Emmanuel i Thomasa Dohertyja u filmu još igraju i Stephanie Corneulissen (serija Mr. Robot), Alana Boden (Uncharted), Sean Pertwee (serija Gotham, Event Horizon) i Virág Bárány (The Last Kingdom, The Alienist). 

9
| Foto: Filip Kozina

Mnogi gledatelji ovaj film uspoređuju s nekim prijašnjim uspješnim naslovima u kojima vjenčanje krene u potpuno krivom smjeru s fatalnim posljedicama. "Pozivnica za pakao" sigurno će zalijepiti kino publiku za stolice kada se klupko o jednoj "novopronađenoj" obitelji počne raspetljavati, a vjenčanje iz snova postajati najveća noćna mora.  

POZIVNICA ZA PAKAO u kina stiže već ovaj četvrtak, a ulaznice su već u prodaji. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura