To je to što me zanima!

Popularna delikatesna ribarnica Fisherija širi svoju ponudu: Od sada tamo možete kupiti sushi

Posljednjih mjeseci uhodani tim delikatesne ribarnice Fisherija marljivo je radio na svom novom projektu, koji premijerno predstavljaju zagrebačkoj publici. Riječ je o sushi asortimanu kojeg rade uz vrhunske chefove i najkvalitetnije vlastite namirnice u poslovnici u Maksimiru
Vidi originalni članak

Već dobro znana priča o ribljem delikatesnom shopu Fisherija, koji nudi 100 vrsta ribe i plodova mora, širi svoju ponudu. Ove zime kupce su odlučili razveseliti sushijem iz vlastite proizvodnje, koji rade u novom, većem prostoru u Maksimiru.

Uz standardnu ponudu, od sada ćete na adresi Bukovačka 27 pronaći i razne vrste sushija, koji će se ovisno o prigodi, moći i ranije naručiti pa preuzeti na istome mjestu ili zatražiti dostava putem servisa Wolt, Glovo i Pauza.

U ponudi su nigiri, hosomaki i uramaki sushi u verzijama s lososom, tunom ili vegetarijanski. Tu je i nigiri ebi s kozicama te age ebi uramaki s kozicama paniranim u panko mrvicama kao i california rolicu s jadranskim kozicama. Fisherija nudi i sushi s patkom i piletinom za one koji se teže odvaže na ovu japansku delikatesu, kao i veganske sushije. Zaista za svakoga ponešto.

U ponudi će biti 12 sushi boxeva koji će biti unaprijed složeni. Za rođendane i proslave ćemo slagati boxeve po narudžbi. Ljudi će minimalno moći uzeti jednu kutiju. Narudžbe mogu doći pokupiti sami ili ih naručiti putem Wolta, Glova i Pauze’, rekli su vlasnici Branimir Brzić, Marko Burazin i Ivan Bosnić pa dodali:

Preselili smo u novi, adekvatniji prostor ali ostali u istoj zgradi samo s prednje strane Bukovačke ulice. Sada smo na broju 27. Na ovoj priči radimo nekoliko mjeseci i to uz pomoć sjajnog Vida Nikolića, konzultanta za azijsku kuhinju i isusnog sushi majstora.

Fisherija se za sada može naći na dvije lokacije u Zagrebu. Osim nove velike poslovnice u Maksimiru, riblji asortiman možete kupiti i na Jarunu (Pakoštanska 5). Međutim, sushi će još neko vrijeme raditi I prodavati isključivo u Maksimiru.

Idi na 24sata