Obavijesti

Promo sadržaj

Popularna delikatesna ribarnica Fisherija širi svoju ponudu: Od sada tamo možete kupiti sushi

Popularna delikatesna ribarnica Fisherija širi svoju ponudu: Od sada tamo možete kupiti sushi
8

Posljednjih mjeseci uhodani tim delikatesne ribarnice Fisherija marljivo je radio na svom novom projektu, koji premijerno predstavljaju zagrebačkoj publici. Riječ je o sushi asortimanu kojeg rade uz vrhunske chefove i najkvalitetnije vlastite namirnice u poslovnici u Maksimiru

Već dobro znana priča o ribljem delikatesnom shopu Fisherija, koji nudi 100 vrsta ribe i plodova mora, širi svoju ponudu. Ove zime kupce su odlučili razveseliti sushijem iz vlastite proizvodnje, koji rade u novom, većem prostoru u Maksimiru.

Uz standardnu ponudu, od sada ćete na adresi Bukovačka 27 pronaći i razne vrste sushija, koji će se ovisno o prigodi, moći i ranije naručiti pa preuzeti na istome mjestu ili zatražiti dostava putem servisa Wolt, Glovo i Pauza.

U ponudi su nigiri, hosomaki i uramaki sushi u verzijama s lososom, tunom ili vegetarijanski. Tu je i nigiri ebi s kozicama te age ebi uramaki s kozicama paniranim u panko mrvicama kao i california rolicu s jadranskim kozicama. Fisherija nudi i sushi s patkom i piletinom za one koji se teže odvaže na ovu japansku delikatesu, kao i veganske sushije. Zaista za svakoga ponešto.

8
| Foto: Fisherija

U ponudi će biti 12 sushi boxeva koji će biti unaprijed složeni. Za rođendane i proslave ćemo slagati boxeve po narudžbi. Ljudi će minimalno moći uzeti jednu kutiju. Narudžbe mogu doći pokupiti sami ili ih naručiti putem Wolta, Glova i Pauze’, rekli su vlasnici Branimir Brzić, Marko Burazin i Ivan Bosnić pa dodali:

Preselili smo u novi, adekvatniji prostor ali ostali u istoj zgradi samo s prednje strane Bukovačke ulice. Sada smo na broju 27. Na ovoj priči radimo nekoliko mjeseci i to uz pomoć sjajnog Vida Nikolića, konzultanta za azijsku kuhinju i isusnog sushi majstora.

Fisherija se za sada može naći na dvije lokacije u Zagrebu. Osim nove velike poslovnice u Maksimiru, riblji asortiman možete kupiti i na Jarunu (Pakoštanska 5). Međutim, sushi će još neko vrijeme raditi I prodavati isključivo u Maksimiru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve