To je to što me zanima!

Fortenova grupa omogućuje razvoj i napredovanje zaposlenika...

Uz status najvećeg poslodavca, Fortenova grupa je i jedan od najkvalitetnijih poslodavaca koji su zanimljivi zaposlenicima različitih profila. Na pet tržišta zapošljava preko 52.000 zaposlenika
Vidi originalni članak

Fortenova grupu čine kompanije u djelatnostima maloprodaje i veleprodaje, hrane, poljoprivrede i ostalim netemeljnim djelatnostima koji su lideri industrije u Hrvatskoj i regiji (Konzum, Mercator, Ledo, Zvijezda, Jamnica, PIK Vrbovec, Belje, Sarajevski kiseljak, Frikom….).  U svojim kompanijama Fortenova grupa u pet država regije zapošljava 52.000 zaposlenika.

Najveći je poslodavac u Hrvatskoj, BiH,Crnoj Gori i Sloveniji te drugi najveći poslodavac u Srbiji. Međutim, uz status najvećeg poslodavca, Fortenova grupa je i jedan od najkvalitetnijih i najpoželjnijih poslodavaca koji su zanimljivi potencijalnim zaposlenicima različitih profila i struka. 
Smatraju kako velik i raznolik sustav u sklopu kojeg se nalaze kompanije koje su lideri industrije u Hrvatskoj i regiji, stručnjacima otvara priliku za učenje najboljih poslovnih praksi i osigurava prostor za napredovanje. Pritom je upravo kombinacija visoke kvalitete proizvoda, ulaganje u razvoj i inovacije, praćenje trendova te potreba potrošača kao i ulaganje u zaposlenike, omogućilo kompanijama Fortenova grupe održavanje liderskih pozicija na tržištu. Budući da su u svim segmentima poslovanja fokusirani na krajnjeg korisnika, kvalitetu usluge i poslovne rezultate, vjeruju da njihove korporativne ciljeve mogu kontinuirano postizati samo motivirani, educirani i sretni zaposlenici. 
 

Dodatna motivacija talentima prilikom zapošljavanja u Fortenova grupi je sigurno i spoj poslovnog iskustva i novih znanja, uvođenja novih tehnologija i suradnje s vodećim obrazovnim institucijama. Zaposlenicima je ujedno otvoren i veliki prostor za profesionalnu migraciju iz kompanije u kompaniju ili iz djelatnosti u djelatnost.  
- Dobrodošli su nam svi oni koji žele aktivno graditi svoj karijerni put. Naše kompanije nude dobru kombinaciju radnih uvjeta, razvojnog zamaha i karijernih izazova kroz jasna pravila napredovanja pa su zato zanimljive potencijalnim zaposlenicima. Fortenova grupa očito je prepoznata kao kvalitetan poslodavac, budući da svjedočimo velikom interesu prilikom oglašavanja otvorenih radnih mjesta i novog zapošljavanja - ističu u Fortenova grupi. 
Osim što tržištu sustavno nude nešto novo iz palete proizvoda i usluga, kompanije iz Grupe su i nositelji razvoja i zapošljavanja u okruženju u kojem posluju, a ujedno su često začetnici i predvodnici novih trendova. Ključna kompetitivna prednost Fortenova grupe su njezini brendovi, i to ne samo na razini proizvoda, nego i kompanija koje posluju unutar Grupe. 
- Fortenova grupa svoj održivi rast temelji na postojećim brendovima i snažnom razvoju novih proizvoda u skladu s novim trendovima u poljoprivredi, prehrani i maloprodaji. Naše vrijednosti su izvrsnost, odgovornost i poštenje, suradnja, održivost i inovativnost. Ove vrijednosti dijelimo s našim kupcima, partnerima, zaposlenicima i vlasnicima te pritom gradimo održivo i profitabilno poslovanje koje stvara novu vrijednost za sve dionike - napominju u Fortenova grupi. 

Idi na 24sata