To je to što me zanima!

Postani radijska zvijezda Entera Zagreb

Prije gotovo pet godina u Zagrebu je startao prvi i jedini lifestyle i current hit-radio u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Do danas se Enter Zagreb pozicionirao kao radio koji pušta samo najnovije hitove svjetske elektroničke scene te ide ukorak sa svim tehnološkim trendovima 21. stoljeća.

Komunikacija sa slušateljima od 0 do 24 putem svih društvenih mreža i whatsapp broja omogućila nam je da u svakom trenutku prepoznajemo potrebe i želje publike kojoj se obraćamo. Vodeći se time, organiziramo i velike radijske promocije kao što su Enter The Challenge, prvi i jedini radijski reality show u ovom dijelu Europe, partyje na najzanimljivijim mjestima i pretpremijere najboljih filmova u kinodvoranama samo za slušatelje Entera.

Osim redovitih intervjua i praćenja novosti na svjetskoj glazbenoj sceni, imamo i ekskluzivne ugovore sa sedam svjetskih DJ-eva koji svaki tjedan slažu setove samo za vaše uši. Sve to dovelo nas je u top 5 najslušanijih radiostanica u Zagrebu, iako nas putem mobilne aplikacije i livestream-a možete čuti i puno, puno dalje. Uz povezanost s najjačim festivalima elektroničke glazbe – Ultra Music Festivalom te ljetnim i zimskim Tommorowlandom – ponosni smo i na Enter Music Festival koji je prvo izdanje imao u ožujku ove godine, s naglaskom na mladim hrvatskim DJ-evima.

Uz staru gardu Enterovih voditelja koju čine Nina, Alex, Cif, Veno i Ševa, od ove jeseni možemo se pohvaliti dvama novim licima i glasovima. Enter Zagreb jedini je radio u Hrvatskoj koji daje priliku nepoznatim mladim ljudima da završe tromjesečnu edukaciju i postanu naši voditelji. Uz talent, malo sreće i neupitni angažman, posebno su se istaknule Dalia i Lucija te vam sada svake subote i nedjelje donose prijedloge gdje se provesti i opustiti tijekom vikenda.  

U ožujku iduće godine slavimo peti rođendan, a do tada tražimo nove newspresentere i novinare. Ako mislite da imate potencijal i želite postati dio Enterova tima, ako vam je radio oduvijek najdraži medij, požurite se, prijavite se i pošaljite svoj životopis na posao@enterzagreb.hr.

Čekamo vas.

Nove voditeljice: Lucija Kajić i Dalia Abdel  Rahim

Idi na 24sata