Obavijesti

Promo sadržaj

Postani radijska zvijezda Entera Zagreb

Postani radijska zvijezda Entera Zagreb
2

Prije gotovo pet godina u Zagrebu je startao prvi i jedini lifestyle i current hit-radio u Hrvatskoj

Do danas se Enter Zagreb pozicionirao kao radio koji pušta samo najnovije hitove svjetske elektroničke scene te ide ukorak sa svim tehnološkim trendovima 21. stoljeća.

Komunikacija sa slušateljima od 0 do 24 putem svih društvenih mreža i whatsapp broja omogućila nam je da u svakom trenutku prepoznajemo potrebe i želje publike kojoj se obraćamo. Vodeći se time, organiziramo i velike radijske promocije kao što su Enter The Challenge, prvi i jedini radijski reality show u ovom dijelu Europe, partyje na najzanimljivijim mjestima i pretpremijere najboljih filmova u kinodvoranama samo za slušatelje Entera.

Osim redovitih intervjua i praćenja novosti na svjetskoj glazbenoj sceni, imamo i ekskluzivne ugovore sa sedam svjetskih DJ-eva koji svaki tjedan slažu setove samo za vaše uši. Sve to dovelo nas je u top 5 najslušanijih radiostanica u Zagrebu, iako nas putem mobilne aplikacije i livestream-a možete čuti i puno, puno dalje. Uz povezanost s najjačim festivalima elektroničke glazbe – Ultra Music Festivalom te ljetnim i zimskim Tommorowlandom – ponosni smo i na Enter Music Festival koji je prvo izdanje imao u ožujku ove godine, s naglaskom na mladim hrvatskim DJ-evima.

Uz staru gardu Enterovih voditelja koju čine Nina, Alex, Cif, Veno i Ševa, od ove jeseni možemo se pohvaliti dvama novim licima i glasovima. Enter Zagreb jedini je radio u Hrvatskoj koji daje priliku nepoznatim mladim ljudima da završe tromjesečnu edukaciju i postanu naši voditelji. Uz talent, malo sreće i neupitni angažman, posebno su se istaknule Dalia i Lucija te vam sada svake subote i nedjelje donose prijedloge gdje se provesti i opustiti tijekom vikenda.  

U ožujku iduće godine slavimo peti rođendan, a do tada tražimo nove newspresentere i novinare. Ako mislite da imate potencijal i želite postati dio Enterova tima, ako vam je radio oduvijek najdraži medij, požurite se, prijavite se i pošaljite svoj životopis na posao@enterzagreb.hr.

Čekamo vas.

Nove voditeljice: Lucija Kajić i Dalia Abdel  Rahim

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura