To je to što me zanima!

Potražite predah nakon posla i 'zapalite' na Jarun jer vas ondje očekuje više od 100 sati zabave!

Ako ste među onima koji jedva čekaju festival na kojemu mogu pronaći vrhunsku hranu, mjuzu i cugu, onda trk na Jarun, gdje vas očekuje sve to, ali i mnogo više. Za vas smo pripremili čak 100 sati zabave
Vidi originalni članak

Ovih dana na Jarunu traje Chill&Grill, ultimativni festival ljubitelja roštilja i gastronomskih delicija. Kako bi upotpunio doživljaj i priuštio vam nezaboravne trenutke, Chill&Grill za vas je pripremio 15 vrhunskih bendova i DJ-a, čak 15 cooking show radionica i više od 100 sati zabave! Zato dođite na Jarun, opustite se i uživajte svakim radnim danom od 16 do 23 (vikendom od 12 do ponoći). Osim što ćete iskusiti pravi gurmanski doživljaj i uživati u hrani koju su za vas pripremili iskusni chefovi, nakon mnogo vremena uživat ćete i u live svirkama bendova i DJ - eva. Festival traje do 4. srpnja, a što vas sve očekuje, doznajte u nastavku.

Vrhunski restorani

Za vrhunsku hranu pobrinut će se dobro poznati zagrebački restorani, među kojima su Pani, El Toro Restaurant & Bar i Byblos. Oni će na Chill&Grillu predstaviti svoju bogatu ponudu jela u chefs zoni. Tako ćete moći uživati u ukusnoj meksičkoj hrani popularnog restorana Pani, koji će za vas pripremiti ukusne quesadille i wrapove. A ako ste ljubitelj tradicionalne libanonske hrane, onda ćete moći kušati jela poput bulgura s rajčicom ili marinirane kocke piletine s roštilja u libanonskom pecivu, koje će za vas spremiti Byblos. Tu je i El Toro Restaurant & Bar, koji će u ponudi imati vrhunski grill i sočne burgere.

Opcije su raznovrsne te ćete sigurno pronaći nešto za sebe, a nisu zakinuti niti vegetarijanci. Što god odabrali, moći ćete platiti svojom Visa beskontaktnom karticom, za koju vam nije potreban PIN. Budući da beskontaktnu karticu ili uređaj cijelo vrijeme držite u ruci tijekom plaćanja, rizik od prevare manji je nego pri tradicionalnim tehnologijama plaćanja.

Visa happy hour - after work

Idućih dane rezervirajte za opuštena after work druženja uz koktele, izlazak s obitelji i uživanje u ukusnim delicijama ili za večernji provod s prijateljima uz odlične live svirke. A kakav bi to festival bio kad na njemu ne bi bilo pogodnosti i popusta? Složit ćete se - nikakav. Zato vas tijekom tjedna očekuje 10% niža cijena na kompletnu ponudu, koju omogućuje Visa uz beskontaktno plaćanje. Iskoristite ovu pogodnost i dođite s kolegama nakon posla uživati u prirodi, uz kvalitetno i sočno pripremljena gurmanska jela.

Idi na 24sata