Obavijesti

Promo sadržaj

Potražite predah nakon posla i 'zapalite' na Jarun jer vas ondje očekuje više od 100 sati zabave!

Potražite predah nakon posla i 'zapalite' na Jarun jer vas ondje očekuje više od 100 sati zabave!

Ako ste među onima koji jedva čekaju festival na kojemu mogu pronaći vrhunsku hranu, mjuzu i cugu, onda trk na Jarun, gdje vas očekuje sve to, ali i mnogo više. Za vas smo pripremili čak 100 sati zabave

Ovih dana na Jarunu traje Chill&Grill, ultimativni festival ljubitelja roštilja i gastronomskih delicija. Kako bi upotpunio doživljaj i priuštio vam nezaboravne trenutke, Chill&Grill za vas je pripremio 15 vrhunskih bendova i DJ-a, čak 15 cooking show radionica i više od 100 sati zabave! Zato dođite na Jarun, opustite se i uživajte svakim radnim danom od 16 do 23 (vikendom od 12 do ponoći). Osim što ćete iskusiti pravi gurmanski doživljaj i uživati u hrani koju su za vas pripremili iskusni chefovi, nakon mnogo vremena uživat ćete i u live svirkama bendova i DJ - eva. Festival traje do 4. srpnja, a što vas sve očekuje, doznajte u nastavku.

Girlfriends,Having,Fun,Together

Vrhunski restorani

Za vrhunsku hranu pobrinut će se dobro poznati zagrebački restorani, među kojima su Pani, El Toro Restaurant & Bar i Byblos. Oni će na Chill&Grillu predstaviti svoju bogatu ponudu jela u chefs zoni. Tako ćete moći uživati u ukusnoj meksičkoj hrani popularnog restorana Pani, koji će za vas pripremiti ukusne quesadille i wrapove. A ako ste ljubitelj tradicionalne libanonske hrane, onda ćete moći kušati jela poput bulgura s rajčicom ili marinirane kocke piletine s roštilja u libanonskom pecivu, koje će za vas spremiti Byblos. Tu je i El Toro Restaurant & Bar, koji će u ponudi imati vrhunski grill i sočne burgere.

Opcije su raznovrsne te ćete sigurno pronaći nešto za sebe, a nisu zakinuti niti vegetarijanci. Što god odabrali, moći ćete platiti svojom Visa beskontaktnom karticom, za koju vam nije potreban PIN. Budući da beskontaktnu karticu ili uređaj cijelo vrijeme držite u ruci tijekom plaćanja, rizik od prevare manji je nego pri tradicionalnim tehnologijama plaćanja.

Visa happy hour - after work

Idućih dane rezervirajte za opuštena after work druženja uz koktele, izlazak s obitelji i uživanje u ukusnim delicijama ili za večernji provod s prijateljima uz odlične live svirke. A kakav bi to festival bio kad na njemu ne bi bilo pogodnosti i popusta? Složit ćete se - nikakav. Zato vas tijekom tjedna očekuje 10% niža cijena na kompletnu ponudu, koju omogućuje Visa uz beskontaktno plaćanje. Iskoristite ovu pogodnost i dođite s kolegama nakon posla uživati u prirodi, uz kvalitetno i sočno pripremljena gurmanska jela.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.