Čitajući novinske članke i gledajući TV reportaže čovjek bi pomislio da se u Hrvatskoj događa malo toga pozitivnoga jer broj negativnih vijesti daleko premašuje onaj pozitivnih. Stoga, za promjenu i osvježenje, evo jedne dobre vijesti – i tjestenina napravljena u Hrvatskoj može biti prepoznata po svojoj kvaliteti i više se nego uspješno nositi s onom inozemnom, ponajviše talijanskom koju nam trgovački lanci uporno nameću na svojim policama.
Kako bi sve bilo maksimalno kvalitetno, u proizvodnji tjestenine s jajima, Marodi koristi isključivo svježa, višestruko provjerena i pasterizirana jaja (ne jaja u prahu), i to u velikim količinama -- cca jedan par jaja na svako 400g pakiranje, a što odgovara udjelu od 20% jaja. Jaja povećavaju hranjivu vrijednost tjestenine (udio i biološku vrijednost bjelančevina, esencijalnih aminokiselina, vitamina) te je čine gurmanski boljom dajući joj dodatnu punoću teksture i okusa.
Za oblike tjestenine posvećene umacima, Marodi u proizvodnji koristi brončanu trafilu (specijalni alat za oblikovanje tjestenine) koji čini površinu tjestenine hrapavijom tako da bolje 'hvata' umak, za razliku od glađe (i time sjajnije) površine s koje umak lakše klizi. Najnoviji Marodi 'hvatači umaka' su Gran Fusilli u čijim velikim viticama ima pregršt mjesta za vama omiljeni umak.
Sve gore pobrojano čini Marodi tjesteninu omiljenim izborom hrvatskih potrošača koji su je svojim povjerenjem i kupnjom učinili vodećom domaćom premium tjesteninom.
I za kraj ove uspješne hrvatske priče dovoljno je reći: Marodi tjestenina. I dovoljno.