To je to što me zanima!

Prijavite se za sezonski posao u Coca-Coli

Pred kraj studija svi razmišljaju o tome kako se najbolje predstaviti potencijalnim poslodavcima. Dobre ocjene i diploma predstavljaju nas kao marljive mlade ljude posvećene fakultetskim obavezama, no što o nama govori naše radno iskustvo?
Vidi originalni članak

Poslodavci će one koji u životopisu imaju iskustvo rada za vrijeme studija prepoznati kao proaktivne i ambiciozne osobe. Što biste rekli na priliku da u svoj životopis dodate rad u tvrtki čije je ime poznato u gotovo svakome kutku svijeta? 

Imamo odlične vijesti jer Coca-Cola HBC Hrvatska upravo traži 50 studenata ili kandidata sa završenom srednjom školom za sezonski posao prodajnoga predstavnika u mjestima u Istri, Kvarneru i Dalmaciji. Početak je rada u ožujku ove godine, a prijaviti se mogu mladi sa završenom srednjom školom i studenti završnih godina studija s prodajnim iskustvom ili bez njega koji vole raditi u timu i svoje radne zadatke izvršavaju odgovorno i savjesno te imaju vozačku dozvolu. Ako ste se prepoznali, obvezatno pogledajte oglas za posao. Svi koji se odvaže na prijavu imaju priliku iznutra upoznati jedno od najdinamičnijih tržišta – tržište pića. U ljetnim mjesecima na vrijeme opskrbiti oko 600 milijuna potrošača na čak trima kontinentima i u 28 zemalja diljem svijeta zasigurno nije lak zadatak. Stoga vam posao u Coca-Coli, jednoj od najpopularnijih i najpoznatijih svjetskih robnih marki, osigurava upravo to – mogućnost učenja od najboljih. 

Radeći kao prodajni predstavnik za Coca-Colu, možete upoznati koncept terenskoga rada, sasvim različitoga od uredskoga posla. Doznajte kako funkcionira lanac opskrbe velike tvrtke, a na odmet nisu ni znanja iz marketinga koja također možete usvojiti radeći ovo ljeto u Coca-Coli HBC Hrvatska. Jedan je od zadataka prodajnoga predstavnika i osiguranje stalne popunjenosti polica, briga za imovinu na tržištu te održavanje prodajnih mjesta skladnima, što će vam svakako dati uvid u prodajne procese. S obzirom na to da je riječ o sezonskome poslu u mjestima uz hrvatsku obalu, sezonskim poslom u Coca-Coli, osim što možete zaraditi odličan džeparac, imate priliku i provesti nekoliko mjeseci na moru. Svakako je dobro što ćete u svoj životopis dodati crticu koja kaže da vas je tako velika robna marka prepoznala kao kvalitetnoga, zainteresiranoga i motiviranoga zaposlenika. 

Pokažete li visoku razinu odgovornosti, želju za osobnim rastom i razvojem te sposobnost svladavanja različitih izazova, tko zna, možda vam se radno iskustvo u Coca-Coli i nastavi. Sve o najboljemu sezonskom poslu u Coca-Coli doznajte ovdje. 
 

Idi na 24sata