Obavijesti

Promo sadržaj

Prijavite se za sezonski posao u Coca-Coli

Prijavite se za sezonski posao u Coca-Coli
2

Pred kraj studija svi razmišljaju o tome kako se najbolje predstaviti potencijalnim poslodavcima. Dobre ocjene i diploma predstavljaju nas kao marljive mlade ljude posvećene fakultetskim obavezama, no što o nama govori naše radno iskustvo?

Poslodavci će one koji u životopisu imaju iskustvo rada za vrijeme studija prepoznati kao proaktivne i ambiciozne osobe. Što biste rekli na priliku da u svoj životopis dodate rad u tvrtki čije je ime poznato u gotovo svakome kutku svijeta? 

Imamo odlične vijesti jer Coca-Cola HBC Hrvatska upravo traži 50 studenata ili kandidata sa završenom srednjom školom za sezonski posao prodajnoga predstavnika u mjestima u Istri, Kvarneru i Dalmaciji. Početak je rada u ožujku ove godine, a prijaviti se mogu mladi sa završenom srednjom školom i studenti završnih godina studija s prodajnim iskustvom ili bez njega koji vole raditi u timu i svoje radne zadatke izvršavaju odgovorno i savjesno te imaju vozačku dozvolu. Ako ste se prepoznali, obvezatno pogledajte oglas za posao. Svi koji se odvaže na prijavu imaju priliku iznutra upoznati jedno od najdinamičnijih tržišta – tržište pića. U ljetnim mjesecima na vrijeme opskrbiti oko 600 milijuna potrošača na čak trima kontinentima i u 28 zemalja diljem svijeta zasigurno nije lak zadatak. Stoga vam posao u Coca-Coli, jednoj od najpopularnijih i najpoznatijih svjetskih robnih marki, osigurava upravo to – mogućnost učenja od najboljih. 

Radeći kao prodajni predstavnik za Coca-Colu, možete upoznati koncept terenskoga rada, sasvim različitoga od uredskoga posla. Doznajte kako funkcionira lanac opskrbe velike tvrtke, a na odmet nisu ni znanja iz marketinga koja također možete usvojiti radeći ovo ljeto u Coca-Coli HBC Hrvatska. Jedan je od zadataka prodajnoga predstavnika i osiguranje stalne popunjenosti polica, briga za imovinu na tržištu te održavanje prodajnih mjesta skladnima, što će vam svakako dati uvid u prodajne procese. S obzirom na to da je riječ o sezonskome poslu u mjestima uz hrvatsku obalu, sezonskim poslom u Coca-Coli, osim što možete zaraditi odličan džeparac, imate priliku i provesti nekoliko mjeseci na moru. Svakako je dobro što ćete u svoj životopis dodati crticu koja kaže da vas je tako velika robna marka prepoznala kao kvalitetnoga, zainteresiranoga i motiviranoga zaposlenika. 

Pokažete li visoku razinu odgovornosti, želju za osobnim rastom i razvojem te sposobnost svladavanja različitih izazova, tko zna, možda vam se radno iskustvo u Coca-Coli i nastavi. Sve o najboljemu sezonskom poslu u Coca-Coli doznajte ovdje. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.