To je to što me zanima!

Prirodni dezinfekcijski proizvodi pogodni za osjetljivu kožu, djecu i okoliš

Vidi originalni članak

50% POPUSTA od 11.06. do 17.06. POŽURITE I KLIKNITE!

Dezinfekcija površina

VADESEPT 110

Vrhunsko profesionalno sredstvo za dezinfekciju i čišćenje površina, sa širokom primjenom. Ne sadrži klor, alkohol, fenole, aldehide ili amonijeve spojeve, nema mirisa i stoga je izuzetno praktično za primjenu. Od sada je dostupno i u vašim domovima.

Dezinfekcija i čišćenje kupaonica i kuhinja

GIANT

Giant velikan za top zadatke u vašim poslovnim prostorima ili vašem domu. Kao i uvijek kod nas ovo sredstvo primarno dezinficira sve površine, ali Giant isto tako i kvalitetno čisti. Gustoća same tekućine omogućuje bolje prijanjanje uz površine i dozvoljava sredstvu duže djelovanje. Nevjerojatno efikasno rješava sve zadatke pred sobom. Svoju primjenu pronaći će idealno u kupaonama i kuhinjama. Rješava do 99,99 % svih bakterija, nema alkohola, fenola, adehida, klorina ili amonijevih spojeva... stoga nema ni neugodnog mirisa!

Dezinfekcija ruku i kože

VADESEPT LOSION

Losion za dezinfekciju i čišćenje ruku i kože. Losion sadrži prirodne ekstrakte kamilice i aloe vere te je prilagođen čišćenju osjetljivijih ruku i kože. Štiti kožu i spriječava prekomjerno isušivanje jer ne sadrži alkohol.

Dezinfekcija zaštitne maske

VADESEPT CM

Vadesept CM za dezinfekciju maske. Vrhunski praktičan i nevjerojatno efikasan. Ovaj mali sprej držat će vas sigurnima gotovo 7 sati nakon primjene. Platnene perive maske time će biti dodatno zaštićene, a možete primijeniti po želji i na jednokratne maske kako bi pojačali nivo sigurnosti i zaštite.

Higijena stopala i obuće

VADESEPT S3

Proizvod za potpunu higijenu stopala i obuće efikasno odstranjuje neugodan miris nogu i obuće, a posebno odabrana kombinacija sastojaka. Pomaže higijeni i apsolutnoj čistoći prstiju, nokata i stopala. Olakšava, odnosno sprječava probleme kože na stopalima. Djeluje blago antiseptično. Održava stopala svježim čitav dan. Jednako tako produljuje vijek obući.

 

U slučaju da želite naručiti proizvode telefonskim putem 01/ 560-2697, 099/602-9300

Idi na 24sata