To je to što me zanima!

Program Preporuke donosi benefite cijeloj obitelji

Pitate se što obitelj čini povezanom i sretnom? Na tu su temu provedena mnoga istraživanja i napisano je bezbroj članaka
Vidi originalni članak

Jedno istraživanje koje je uključivalo sretne i povezane obitelji širom svijeta, pokazalo je da postoje određene kvalitete koje članovi takvih obitelji njeguju. Neke od tih kvaliteta su privrženost, zahvalnost, gledanje na probleme i stresne situacije kao na priliku za učenje i rast, provođenje kvalitetnog vremena s obitelji i kvalitetna i učestala komunikacija članova obitelji.

Upravo je komunikacija temelj svakog kvalitetnog odnosa. Uz pomoć komunikacije izražavamo svoje emocije i pokazujemo ljubav. Članovi snažne i povezane obitelji provode puno vremena razgovarajući jedni s drugima. Razgovaraju o "nebitnim", trivijalnim stvarima, ali i o bitnim životnim pitanjima. Uspješna komunikacija ostvaruje se iskrenošću i ljubaznošću, a važno je znati slušati i postaviti se u tuđe cipele. Potrebno je razumijevanje i povjerenje.  

Danas je komunikacija jednostavnija nego ikada prije. Uz pomoć interneta i telefona možemo održavati kontakt s našim najmilijima svaki dan. U Optima Telekomu to znaju i zato su osmislili pakete s kojima ćete na jednostavan način biti u komunikaciji sa svim članovima obitelji. Uz jednostavan, jasan i transparentan izbor usluga, Optima paketi će zadovoljiti potrebe svih ukućana, a u slaganju vašeg obiteljskog paketa usluga pomoći će vam Slagalica

Kombinirajte internet, telefon i/ili televiziju, uživajte u maksimalnim  brzinama interneta i neograničenim minutama razgovora prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u Hrvatskoj. Ostati u kontaktu s vašim najmilijima nikada nije bilo lakše i jednostavnije.

Osim što vam stoji na usluzi kada trebate održavati kontakt ili zabaviti članove svoje obitelji, Optima Telekom ima još jednu jedinstvenu ponudu za svoje korisnike. Program preporuke osigurava vama i  članovima vaše obitelji dodatnu zaradu. U programu preporuke mogu sudjelovati svi, a s osobom koju ste preporučili možete zaraditi i do  600 kn po preporuci.

Svakodnevnom komunikacijom  i provođenjem kvalitetnog zajedničkog vremena osigurajte bliskost vaše obitelji. Uz Optima Telekom povežite se sa svim članovima obitelji, zaradite i dobro se zabavite.

Više o Optiminim uslugama i Programu preporuke potražite na www.optima.hr

 

Idi na 24sata