Obavijesti

Promo sadržaj

Program Preporuke donosi benefite cijeloj obitelji

Program Preporuke donosi benefite cijeloj obitelji
2

Pitate se što obitelj čini povezanom i sretnom? Na tu su temu provedena mnoga istraživanja i napisano je bezbroj članaka

Jedno istraživanje koje je uključivalo sretne i povezane obitelji širom svijeta, pokazalo je da postoje određene kvalitete koje članovi takvih obitelji njeguju. Neke od tih kvaliteta su privrženost, zahvalnost, gledanje na probleme i stresne situacije kao na priliku za učenje i rast, provođenje kvalitetnog vremena s obitelji i kvalitetna i učestala komunikacija članova obitelji.

Upravo je komunikacija temelj svakog kvalitetnog odnosa. Uz pomoć komunikacije izražavamo svoje emocije i pokazujemo ljubav. Članovi snažne i povezane obitelji provode puno vremena razgovarajući jedni s drugima. Razgovaraju o "nebitnim", trivijalnim stvarima, ali i o bitnim životnim pitanjima. Uspješna komunikacija ostvaruje se iskrenošću i ljubaznošću, a važno je znati slušati i postaviti se u tuđe cipele. Potrebno je razumijevanje i povjerenje.  

Danas je komunikacija jednostavnija nego ikada prije. Uz pomoć interneta i telefona možemo održavati kontakt s našim najmilijima svaki dan. U Optima Telekomu to znaju i zato su osmislili pakete s kojima ćete na jednostavan način biti u komunikaciji sa svim članovima obitelji. Uz jednostavan, jasan i transparentan izbor usluga, Optima paketi će zadovoljiti potrebe svih ukućana, a u slaganju vašeg obiteljskog paketa usluga pomoći će vam Slagalica

Kombinirajte internet, telefon i/ili televiziju, uživajte u maksimalnim  brzinama interneta i neograničenim minutama razgovora prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u Hrvatskoj. Ostati u kontaktu s vašim najmilijima nikada nije bilo lakše i jednostavnije.

Osim što vam stoji na usluzi kada trebate održavati kontakt ili zabaviti članove svoje obitelji, Optima Telekom ima još jednu jedinstvenu ponudu za svoje korisnike. Program preporuke osigurava vama i  članovima vaše obitelji dodatnu zaradu. U programu preporuke mogu sudjelovati svi, a s osobom koju ste preporučili možete zaraditi i do  600 kn po preporuci.

Svakodnevnom komunikacijom  i provođenjem kvalitetnog zajedničkog vremena osigurajte bliskost vaše obitelji. Uz Optima Telekom povežite se sa svim članovima obitelji, zaradite i dobro se zabavite.

Više o Optiminim uslugama i Programu preporuke potražite na www.optima.hr

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini