To je to što me zanima!

Pronašli smo najbolje tenisice za cijelu obitelj i to po najpristupačnijim cijenama!

Najkvalitetnije tenisice za sve uzraste ovog proljeća pronašli smo na jednom mjestu – u Deichmannu! Obuća top brendova za žene, muškarce i djecu osvojit će vas trendy dizajnom, vrhunskom kvalitetom i širokom ponudom modela za sve prigode
Vidi originalni članak

Kupovina obuće cijelu obitelj nikada nije bila jednostavnija – uz široku ponudu tenisica i cipela za sve namjene, u Deichmannu ćete na jednom mjestu pronaći sve što vam treba da u ovo proljeće ušetate u najudobnijoj obući i u trendu. U Deichmannu za sebe i obitelj pronađite modele top brendova poput adidasa, Nikea, File, Pume po najprihvatljivijim cijenama na tržištu.

Najmoderniji modeli ženskih tenisica

Ovog proljeća tražene su klasične bijele court tenisice, s ponekim zanimljivim naglaskom - uz dodatak metalik efekta, zanimljivih aplikacija u crnoj ili u bojama, bijele tenisice nikad nisu izgledale ovako uzbudljivo. All white modeli već dugo su najtraženiji proljetni trend obuće, idealne su za kombiniranje uz bilo koji outfit i vrlo se dobro uklapaju u ležerni, ali i onaj nešto formalniji stil. Tenisice obožavamo nositi na traperice, ali sve češće ih odabiremo i uz haljine, odijela ili suknje. Koji god stil odabrale ovog proljeća, klasične bijele tenisice savršeno će se uklopiti!

Osim bijelih, tu su i crne ali i tenisice pastelnih boja i proljetnih uzoraka.

Trening, odlazak na posao, kavu ili šetnju, ovog proljeća upotpunite novom proljetnom obućom uz koju će uživanje u toplijim danima biti još ljepše!

Udobne proljetne tenisice za muškarce

Deichmann je i ovog proljeća omiljena destinacija svim muškarcima koji po prihvatljivim cijenama žele ugrabiti najpoželjnije modele top brendova. Modele iz novih kolekcija adidas, Nike, Puma, Fila u Deichmannu ćete pronaći s velikim izborom veličina i modela, što znači da potraga za savršenim parom proljetnih i ljetnih tenisica nikad neće biti jednostavnija. Osim sportskih modela, u Deichmannu ćete pronaći i i širok izbor cipela za posao, slobodno vrijeme ali i formalne prilike.

Proljetna obuća za naše najmlađe

Trendovi tenisica pretočili su se i u modele obuće za djecu. Tako ćete u Deichmannu pronaći tenisice top brendova koje će se savršeno uklopiti u igru, školske i izvannastavne aktivnosti vaših mališana. Trendi modeli u bijeloj boji prednjače pri izboru obuće za svaki dan, ali tu su i modeli u jarkim bojama idealni za sportske aktivnosti, a osim velikog izbora tenisica, U Deichmannu vas ovog proljeća očekuje i mnoštvo modela cipela za djevojčice i dječake.

Uz Deichmann proljetnu ponudu, pronalazak savršene obuće za cijelu obitelj nikad nije bio lakši. Svoje nove najdraže tenisice pronađite u svakoj Deichmann trgovini, a asortiman možete razgledati i putem web stranice: https://www.deichmann.com/HR/hr/shop/welcome.html

Idi na 24sata