Obavijesti

Promo sadržaj

Pronašli smo najbolje tenisice za cijelu obitelj i to po najpristupačnijim cijenama!

Pronašli smo najbolje tenisice za cijelu obitelj i to po najpristupačnijim cijenama!
5

Najkvalitetnije tenisice za sve uzraste ovog proljeća pronašli smo na jednom mjestu – u Deichmannu! Obuća top brendova za žene, muškarce i djecu osvojit će vas trendy dizajnom, vrhunskom kvalitetom i širokom ponudom modela za sve prigode

Kupovina obuće cijelu obitelj nikada nije bila jednostavnija – uz široku ponudu tenisica i cipela za sve namjene, u Deichmannu ćete na jednom mjestu pronaći sve što vam treba da u ovo proljeće ušetate u najudobnijoj obući i u trendu. U Deichmannu za sebe i obitelj pronađite modele top brendova poput adidasa, Nikea, File, Pume po najprihvatljivijim cijenama na tržištu.

Najmoderniji modeli ženskih tenisica

Ovog proljeća tražene su klasične bijele court tenisice, s ponekim zanimljivim naglaskom - uz dodatak metalik efekta, zanimljivih aplikacija u crnoj ili u bojama, bijele tenisice nikad nisu izgledale ovako uzbudljivo. All white modeli već dugo su najtraženiji proljetni trend obuće, idealne su za kombiniranje uz bilo koji outfit i vrlo se dobro uklapaju u ležerni, ali i onaj nešto formalniji stil. Tenisice obožavamo nositi na traperice, ali sve češće ih odabiremo i uz haljine, odijela ili suknje. Koji god stil odabrale ovog proljeća, klasične bijele tenisice savršeno će se uklopiti!

Osim bijelih, tu su i crne ali i tenisice pastelnih boja i proljetnih uzoraka.

Trening, odlazak na posao, kavu ili šetnju, ovog proljeća upotpunite novom proljetnom obućom uz koju će uživanje u toplijim danima biti još ljepše!

Udobne proljetne tenisice za muškarce

Deichmann je i ovog proljeća omiljena destinacija svim muškarcima koji po prihvatljivim cijenama žele ugrabiti najpoželjnije modele top brendova. Modele iz novih kolekcija adidas, Nike, Puma, Fila u Deichmannu ćete pronaći s velikim izborom veličina i modela, što znači da potraga za savršenim parom proljetnih i ljetnih tenisica nikad neće biti jednostavnija. Osim sportskih modela, u Deichmannu ćete pronaći i i širok izbor cipela za posao, slobodno vrijeme ali i formalne prilike.

Proljetna obuća za naše najmlađe

Trendovi tenisica pretočili su se i u modele obuće za djecu. Tako ćete u Deichmannu pronaći tenisice top brendova koje će se savršeno uklopiti u igru, školske i izvannastavne aktivnosti vaših mališana. Trendi modeli u bijeloj boji prednjače pri izboru obuće za svaki dan, ali tu su i modeli u jarkim bojama idealni za sportske aktivnosti, a osim velikog izbora tenisica, U Deichmannu vas ovog proljeća očekuje i mnoštvo modela cipela za djevojčice i dječake.

Uz Deichmann proljetnu ponudu, pronalazak savršene obuće za cijelu obitelj nikad nije bio lakši. Svoje nove najdraže tenisice pronađite u svakoj Deichmann trgovini, a asortiman možete razgledati i putem web stranice: https://www.deichmann.com/HR/hr/shop/welcome.html

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...