To je to što me zanima!

Proslavite s Radijem 101 njegov 34. rođendan

Veliki rođendanski tulum održat će se u subotu, 19. svibnja u parku dr. Franje Tuđmana, gdje će publiku uz bezvremenske hitove najzagrebačkijeg benda zabavljati trenutno najtraženije hip hop ime
Vidi originalni članak

Jedan od zaštitnih znakova Zagreba Radio 101 slavi 34. rođendan i poklanja svom gradu koncert legendarnih Pips, Chips & Videoclips!

Veliki rođendanski tulum održat će se u subotu, 19. svibnja u parku dr. Franje Tuđmana, gdje će publiku uz bezvremenske hitove najzagrebačkijeg benda zabavljati trenutno najtraženije hip hop ime, Vojko V sa svojim prvim samostalnim nastupom u Zagrebu i mlade rock snage Slow Motion Suicide te Peglica i Komandos.

Koncerti počinju u 19 sati, a ulaz je besplatan.

***   
Radio 101 s emitiranjem je započeo početkom svibnja 1984. godine pod nazivom Omladinski radio u Studentskom domu na Savi. Neposredno prije Univerzijade u Zagrebu 1987. Stojedinica je preselila na lokaciju Gajeva 10 u centru Zagreba na kojoj i danas djeluje.
Na Radiju 101 u 34 godine radilo je više od  1200 ljudi, koji su postavljali standarde u informativnim emisijama i utirali put za nove  glazbene pravce a Radio 101 je i danas beskompromisan, bez cenzure, urban i drugačiji. Ponosimo se svojim slušateljima koji su stali uz nas kada je bilo najteže, a s nama su i danas. Jer Radio 101 je jednostavno više od radija. #101fm

Idi na 24sata