To je to što me zanima!

Restoran Fresh Corner Vukova Gorica je sve što vam treba na putu prema moru

Fina i ukusna topla jela pripremljena na licu mjesta, vrhunska kava i prvoklasno gorivo čine Inino maloprodajno mjesto Vukova Gorica nezaobilaznom oazom na cestovnom pravcu prema jadranskoj obali, ali i u povratku
Vidi originalni članak

Ovaj jedinstveni gastro kutak koji je otvoren prošloga ljeta ujedno je prvi Fresh Corner restoran u Ininoj maloprodajnoj mreži koja broji 83 Fresh Cornera diljem Hrvatske.

Stani malo, a dobij puno!

Maloprodajno mjesto Vukova Gorica opremljeno je suvremenom opremom te u ponudi ima Inina kvalitetna goriva Class Plus i ostalu robu široke potrošnje, zbog čega zadovoljava ukuse svih kupaca u pokretu. Ovdje se na jednom mjestu može pronaći sve potrebno za vrhunski odmor na putovanju! U sklopu gastro usluge restorana Fresh Corner posjetitelji imaju na raspolaganju vrhunsku svježu kavu, svježe sokove i salate, svježe pečene pekarske proizvode, na licu mjesta pripremljene sendviče i sladolede. Ponuda je dodatno proširena u suradnji s vrhunskim gastro stručnjacima pa posjetitelji imaju priliku probati i različita topla jela. Kako bi kupcima uvijek bila na raspolaganju svježa i ukusna jela, ponuda se kontinuirano mijenja ovisno o sezonskim namirnicama. U razdoblju koje slijedi kupci se mogu zasladiti ukusnim hrvatskim delicijama kao što su dalmatinska pašticada, pečena teletina, zapečeni štrukli, razne juhe – od gljiva, šparoga i piletine te salate s povrćem, mozzarelom, piletinom i lososom, variva od graha i mahuna, domaće torte i pite, baklave i kremšnite. Mogu se pronaći i odlične ponude po povoljnim cijenama, kao što je pileći Cordon Blue, pileća juha s rezancima i zelena salata za 49 kn, ali i dječji menu koji uključuje panirane pileće dinosaure, pommes frites i sok za 19 kn. Za INA Loyalty članove tu je i posebna ponuda – dalmatinska pašticada s njokima, zelena salata i savijača od jabuka za samo 39 kn!

Još uvijek nisi preuzeo aplikaciju INA Loyalty s kojom možeš sakupljati bodove i tako ostvariti popuste te osvojiti razne nagrade prilikom posjete Ininim maloprodajnim mjestima? Brzo na www.inaloyalty.hr kako bi istražio sve pogodnosti i postao dio INA Loyalty zajednice koja broji već više od 300.000 članova!

U tijeku je i nagradni natječaj na Ininim društvenim mrežama u sklopu koje će petero sretnika osvojiti Fresh Corner karticu u vrijednosti od 200 kuna koja se može iskoristiti u Fresh Corner restoranu na Vukovoj Gorici! Sve što trebate napraviti je u komentaru reći koje vam je najdraže jelo koje ste probali, ili želite probati, u Fresh Corneru i zašto. Nagradni natječaj traje do 13. srpnja, stoga požurite!

Posjetitelje će veseliti činjenica da Vukova Gorica radi 0-24, a svakako treba spomenuti da su na lokaciji instalirane i ultra brze punionice za električna vozila te se nude i brojni drugi sadržaji i usluge poput Aircasha i Paysafecarda.

Ini je zaštita zdravlja kupaca i radnika uvijek na prvom mjestu te će se na svim lokacijama kompanija i dalje pridržavati svih aktualnih uputa i preventivnih mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Zato uzmite pauzu, navratite na Vukovu Goricu i okrijepite se u sigurnom i nadasve ugodnom okruženju tijekom putovanja.

Vidimo se!

Idi na 24sata