Obavijesti

Promo sadržaj

Restoran Fresh Corner Vukova Gorica je sve što vam treba na putu prema moru

Restoran Fresh Corner Vukova Gorica je sve što vam treba na putu prema moru
3

Fina i ukusna topla jela pripremljena na licu mjesta, vrhunska kava i prvoklasno gorivo čine Inino maloprodajno mjesto Vukova Gorica nezaobilaznom oazom na cestovnom pravcu prema jadranskoj obali, ali i u povratku

Ovaj jedinstveni gastro kutak koji je otvoren prošloga ljeta ujedno je prvi Fresh Corner restoran u Ininoj maloprodajnoj mreži koja broji 83 Fresh Cornera diljem Hrvatske.

Stani malo, a dobij puno!

Maloprodajno mjesto Vukova Gorica opremljeno je suvremenom opremom te u ponudi ima Inina kvalitetna goriva Class Plus i ostalu robu široke potrošnje, zbog čega zadovoljava ukuse svih kupaca u pokretu. Ovdje se na jednom mjestu može pronaći sve potrebno za vrhunski odmor na putovanju! U sklopu gastro usluge restorana Fresh Corner posjetitelji imaju na raspolaganju vrhunsku svježu kavu, svježe sokove i salate, svježe pečene pekarske proizvode, na licu mjesta pripremljene sendviče i sladolede. Ponuda je dodatno proširena u suradnji s vrhunskim gastro stručnjacima pa posjetitelji imaju priliku probati i različita topla jela. Kako bi kupcima uvijek bila na raspolaganju svježa i ukusna jela, ponuda se kontinuirano mijenja ovisno o sezonskim namirnicama. U razdoblju koje slijedi kupci se mogu zasladiti ukusnim hrvatskim delicijama kao što su dalmatinska pašticada, pečena teletina, zapečeni štrukli, razne juhe – od gljiva, šparoga i piletine te salate s povrćem, mozzarelom, piletinom i lososom, variva od graha i mahuna, domaće torte i pite, baklave i kremšnite. Mogu se pronaći i odlične ponude po povoljnim cijenama, kao što je pileći Cordon Blue, pileća juha s rezancima i zelena salata za 49 kn, ali i dječji menu koji uključuje panirane pileće dinosaure, pommes frites i sok za 19 kn. Za INA Loyalty članove tu je i posebna ponuda – dalmatinska pašticada s njokima, zelena salata i savijača od jabuka za samo 39 kn!

3
| Foto: INA
Još uvijek nisi preuzeo aplikaciju INA Loyalty s kojom možeš sakupljati bodove i tako ostvariti popuste te osvojiti razne nagrade prilikom posjete Ininim maloprodajnim mjestima? Brzo na www.inaloyalty.hr kako bi istražio sve pogodnosti i postao dio INA Loyalty zajednice koja broji već više od 300.000 članova!

U tijeku je i nagradni natječaj na Ininim društvenim mrežama u sklopu koje će petero sretnika osvojiti Fresh Corner karticu u vrijednosti od 200 kuna koja se može iskoristiti u Fresh Corner restoranu na Vukovoj Gorici! Sve što trebate napraviti je u komentaru reći koje vam je najdraže jelo koje ste probali, ili želite probati, u Fresh Corneru i zašto. Nagradni natječaj traje do 13. srpnja, stoga požurite!

Posjetitelje će veseliti činjenica da Vukova Gorica radi 0-24, a svakako treba spomenuti da su na lokaciji instalirane i ultra brze punionice za električna vozila te se nude i brojni drugi sadržaji i usluge poput Aircasha i Paysafecarda.

Ini je zaštita zdravlja kupaca i radnika uvijek na prvom mjestu te će se na svim lokacijama kompanija i dalje pridržavati svih aktualnih uputa i preventivnih mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Zato uzmite pauzu, navratite na Vukovu Goricu i okrijepite se u sigurnom i nadasve ugodnom okruženju tijekom putovanja.

Vidimo se!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.