To je to što me zanima!

Revolucionarni prirodni suplement - hrvatski proizvod za detox i čišćenje jetre!

Iz sve bogatijeg asortimana prirodnih, hrvatskih dodataka prehrani koje na tržište stavlja križevačka tvrtka JadroMel d.o.o. na čelu s Jadrankom Vrhovec stiže Detobel Complex – suplement koji čisti jetru
Vidi originalni članak

Upravo je sam početak godine, nakon što smo svoj organizam gotovo otrovali prekomjernim masnim jelom i alkoholnim pićima, pravo vrijeme da započnemo s detoksifikacijom organizma, a tu prvenstveno trebamo očistiti svoju jetru. Iako je često zanemarujemo, naša jetra je ključan organ u našem tijelu. Ona svakodnevno obavlja neke od najvažnijih funkcija za naš život; igra ključnu ulogu u metaboliziranju hrane koju jedemo i procesu detoksikacije, koji nas štiti od štetnog utjecaja brojnih toksina kojima smo izloženi. Suvremeni život sa sobom donosi i opterećenje sve većeg zagađenja okoline, ali i sve veću prisutnost raznih kemikalija u hrani, kozmetičkim preparatima, vodi, a sve te razne toksične tvari koje se ponekad ne mogu izbjeći ostavljaju težak trag na jetri. Jetra je i metabolički i probavni organ kojem je povremeno potrebno pomoći jer je njezin normalan rad presudan za održavanje dobrog zdravlja. Zato smo pod našim brendom  Jadrankina formula kreirali proizvod koji ciljano čisti jetru – naš Detobel Complex“ pojašnjava Jadranka Vrhovec, direktorica tvrtke JadroMel d.o.o iz Križevaca.

Ova karizmatična i vedra Prigorka u samo četiri godine pokorila je hrvatsko tržište dodataka prehrani, ali nije se zadržala na tome, već je smjelo krenula u osvajanje regionalnog tržišta. Tako danas njezine suplemente iz linije proizvoda Jadrankina otopina i Jadrankina formula možete pronaći u ljekarnama i shopovima zdrave hrane širom Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije i Velike Britanije. U četiri godine koliko je prisutna u proizvodnji dodataka prehrani, Jadranka Vrhovec sa svojim je farmaceutskim timom plasirala čak sedamnaest proizvoda, dodataka prehrani i nekoliko kozmetičkih proizvoda, a proglašena i najuspješnijom poduzetnicom u Hrvatskoj 2021.

Jedan od proizvoda koji su se u kratkom roku vinuli među najtraženijima na tržištu je upravo Detobel Complex, u obliku kapsula (60 komada u jednom pakiranju, pri čemu je nužno uzimati po 2 kapsule dnevno), sa potpuno prirodnim sastojcima.

Ovaj proizvod  potiče razgradnju masnoća, smanjuje nivo kolesterola i triglicerida, doprinosi normalnom metabolizmu homocisteina, potiče obnovu stanica jetre i regulira rad žuči. Prirodna kombinacija ljekovitih sastojaka koji se nalaze u našem Detobel Complexu preporučuje se za detoksikaciju organizma jer potiču metabolizam masnoća, izbacuju toksine i teške metale iz organizma i pomažu pri očuvanju zdravlja jetre i krvožilnog sustava.“ pojašnjava Vrhovec.

Nažalost, jetra je, unatoč  ključnim funkcijama u našem organizmu, organ često zanemarujemo dok nešto opasno ne pođe po zlu, a onda nam prijeti čitav niz teških oboljenja i problema. Neki od najdrastičnijih su hepatitis, ciroza i žutica. No, u odnosu na svakodnevne nezdrave životne navike, jedan od najrasprostranjenijih problema s jetrom je tzv. masna jetra i tzv. „subklinička“ disfunkcija jetre. Oba oboljenja prate  nezdrav način život modernog čovjeka. Simptomi opterećene i kontaminirane jetre u oba poremećaja mogu obuhvaćati čitav spektar poremećaja, poput kroničnog umora, depresije, čestih glavobolja, nesanice, promjene raspoloženja, PMS-a. Najčešći simptomi su taloženje masnoća, posebno u području trbuha te povećana razina kolesterola i triglicerida, koja je nadalje povezana s većim rizikom od kardiovaskularnih bolesti, te utječu na nastanak ateroskleroze i predstavljaju faktor rizika od srčanog i moždanog udara.

Može se reći da je najuspješnije liječenje svih takvih bolesnih stanja jetre dobra prevencija, jer o jetri valja voditi računa stalno. Za nas bi to konkretno značilo apstinencija od alkoholnih pića ili umjereno konzumiranje alkohola, izbjegavanje masne i nezdrave hrane i racionalno korištenje lijekova. A tu često padamo, s obzirom na ubrzani životni tempo, ili pak u razdobljima blagdana, kao što je slučaj sada.  No, svaka osoba zainteresirana za dug i zdrav život trebala bi u kontinuitetu voditi računa o zdravlju svoje jetre i redovito joj pomagati u čišćenju uzimanjem suplementacije koja čisti jetru, pri čemu je naš Detobel Complex uistinu pravi izbor domaćeg, hrvatskog proizvoda za zdravu i funkcionalnu jetru“, zaključuje Jadranka Vrhovec.

Detobel Complex i ostale hrvatske dodatke prehrani iz linije proizvoda Jadrankina otopina i Jadrankina formula potražite u web trgonini: www.jadrankinaotopina.com i u biljnim ljekarnama

Idi na 24sata