Obavijesti

Promo sadržaj

Revolucionarni prirodni suplement - hrvatski proizvod za detox i čišćenje jetre!

Revolucionarni prirodni suplement  - hrvatski proizvod za detox i čišćenje jetre!
4

Iz sve bogatijeg asortimana prirodnih, hrvatskih dodataka prehrani koje na tržište stavlja križevačka tvrtka JadroMel d.o.o. na čelu s Jadrankom Vrhovec stiže Detobel Complex – suplement koji čisti jetru

Upravo je sam početak godine, nakon što smo svoj organizam gotovo otrovali prekomjernim masnim jelom i alkoholnim pićima, pravo vrijeme da započnemo s detoksifikacijom organizma, a tu prvenstveno trebamo očistiti svoju jetru. Iako je često zanemarujemo, naša jetra je ključan organ u našem tijelu. Ona svakodnevno obavlja neke od najvažnijih funkcija za naš život; igra ključnu ulogu u metaboliziranju hrane koju jedemo i procesu detoksikacije, koji nas štiti od štetnog utjecaja brojnih toksina kojima smo izloženi. Suvremeni život sa sobom donosi i opterećenje sve većeg zagađenja okoline, ali i sve veću prisutnost raznih kemikalija u hrani, kozmetičkim preparatima, vodi, a sve te razne toksične tvari koje se ponekad ne mogu izbjeći ostavljaju težak trag na jetri. Jetra je i metabolički i probavni organ kojem je povremeno potrebno pomoći jer je njezin normalan rad presudan za održavanje dobrog zdravlja. Zato smo pod našim brendom  Jadrankina formula kreirali proizvod koji ciljano čisti jetru – naš Detobel Complex“ pojašnjava Jadranka Vrhovec, direktorica tvrtke JadroMel d.o.o iz Križevaca.

Jadranka Vrhovec (39), jedna je od najuspješnijih poduzetnica u Hrvatskoj

Ova karizmatična i vedra Prigorka u samo četiri godine pokorila je hrvatsko tržište dodataka prehrani, ali nije se zadržala na tome, već je smjelo krenula u osvajanje regionalnog tržišta. Tako danas njezine suplemente iz linije proizvoda Jadrankina otopina i Jadrankina formula možete pronaći u ljekarnama i shopovima zdrave hrane širom Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije i Velike Britanije. U četiri godine koliko je prisutna u proizvodnji dodataka prehrani, Jadranka Vrhovec sa svojim je farmaceutskim timom plasirala čak sedamnaest proizvoda, dodataka prehrani i nekoliko kozmetičkih proizvoda, a proglašena i najuspješnijom poduzetnicom u Hrvatskoj 2021.

Jedan od proizvoda koji su se u kratkom roku vinuli među najtraženijima na tržištu je upravo Detobel Complex, u obliku kapsula (60 komada u jednom pakiranju, pri čemu je nužno uzimati po 2 kapsule dnevno), sa potpuno prirodnim sastojcima.

Ovaj proizvod  potiče razgradnju masnoća, smanjuje nivo kolesterola i triglicerida, doprinosi normalnom metabolizmu homocisteina, potiče obnovu stanica jetre i regulira rad žuči. Prirodna kombinacija ljekovitih sastojaka koji se nalaze u našem Detobel Complexu preporučuje se za detoksikaciju organizma jer potiču metabolizam masnoća, izbacuju toksine i teške metale iz organizma i pomažu pri očuvanju zdravlja jetre i krvožilnog sustava.“ pojašnjava Vrhovec.

Nažalost, jetra je, unatoč  ključnim funkcijama u našem organizmu, organ često zanemarujemo dok nešto opasno ne pođe po zlu, a onda nam prijeti čitav niz teških oboljenja i problema. Neki od najdrastičnijih su hepatitis, ciroza i žutica. No, u odnosu na svakodnevne nezdrave životne navike, jedan od najrasprostranjenijih problema s jetrom je tzv. masna jetra i tzv. „subklinička“ disfunkcija jetre. Oba oboljenja prate  nezdrav način život modernog čovjeka. Simptomi opterećene i kontaminirane jetre u oba poremećaja mogu obuhvaćati čitav spektar poremećaja, poput kroničnog umora, depresije, čestih glavobolja, nesanice, promjene raspoloženja, PMS-a. Najčešći simptomi su taloženje masnoća, posebno u području trbuha te povećana razina kolesterola i triglicerida, koja je nadalje povezana s većim rizikom od kardiovaskularnih bolesti, te utječu na nastanak ateroskleroze i predstavljaju faktor rizika od srčanog i moždanog udara.

Može se reći da je najuspješnije liječenje svih takvih bolesnih stanja jetre dobra prevencija, jer o jetri valja voditi računa stalno. Za nas bi to konkretno značilo apstinencija od alkoholnih pića ili umjereno konzumiranje alkohola, izbjegavanje masne i nezdrave hrane i racionalno korištenje lijekova. A tu često padamo, s obzirom na ubrzani životni tempo, ili pak u razdobljima blagdana, kao što je slučaj sada.  No, svaka osoba zainteresirana za dug i zdrav život trebala bi u kontinuitetu voditi računa o zdravlju svoje jetre i redovito joj pomagati u čišćenju uzimanjem suplementacije koja čisti jetru, pri čemu je naš Detobel Complex uistinu pravi izbor domaćeg, hrvatskog proizvoda za zdravu i funkcionalnu jetru“, zaključuje Jadranka Vrhovec.

Detobel Complex i ostale hrvatske dodatke prehrani iz linije proizvoda Jadrankina otopina i Jadrankina formula potražite u web trgonini: www.jadrankinaotopina.com i u biljnim ljekarnama

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Zadnje ulaznice u prodaji!
PROMO

Zadnje ulaznice u prodaji!

Ovog petka i subote u Areni Zagreb desetci tisuća ljudi u jedan će glas pjevati riječi duhovnih pjesama

B2Run 20. lipnja stiže u najzeleniji grad u Hrvatskoj – Osijek. Priključite nam se!
PROMO

B2Run 20. lipnja stiže u najzeleniji grad u Hrvatskoj – Osijek. Priključite nam se!

Odlična energija, druženje i kolegijalnost srž su ovog afterwork događaja, a poslovnjaci iz grada na Dravi i šire okolice tradicionalno će jedno poslijepodne zamijeniti stazom B2Runa
Inin Zeleni pojas proširuje 15 novih projekata usmjerenih na zaštitu okoliša
PROMO

Inin Zeleni pojas proširuje 15 novih projekata usmjerenih na zaštitu okoliša

22.5. je održana svečana ceremonija uručivanja nagrada pobjednicima Ininog Zelenog pojasa za koji je ove godine pristiglo čak 158 ideja.