To je to što me zanima!

Senjska tvrđava Nehaj postaje nova ljetna destinacija

Panic Room Croatia dovodi Jamesa Hypea
Vidi originalni članak

Panic Room Croatia, organizacija bazirana u Zagrebu s fokusom na kreiranje javnih evenata, nakon rasprodanih partyja u Zagrebu na lokacijama poput Hotela Academije, Gallery kluba te Rooftop Laterala organizira svoj najveći projekt do sad.

Panic Room Croatia ovo ljeto održat će jednodnevni festival 24.srpnja, u gradu Senju na tvrđavi Nehaj. Prekrasan, ali zaboravljeni gradić Senj ovo ljeto postaje neizbježna destinacija za sve ljubitelje novog trenda tech-housea. Tvrđava Nehaj sagrađena je 1558. te se smatra se simbolom Senja, a ovo ljeto ona će zaživjeti kroz lineup devet talentiranih DJ-a. Headliner eventa je svima poznati James Hype.

James Hype je britanski DJ i producent izuzetnih tehničkih sposobnosti koji trenutno broji preko 215 milijuna pregleda na svojoj glazbi. Može se pohvaliti brojnim klubskim i festivalskim nastupima na svjetskoj razini, a neki od njih su se održali na Ibizi, u arenama Liverpoola, Londona i Manchestera. Najpoznatiji singleovi su mu: Afraid ft. Harlee, More Than Friends ft. Kelli-Eigh. Uz njega, nastupit će i  dobro poznata imena hrvatske klupske scene talentirani DJ-evi, a oni su redom: Fynolla, Kall, DancElectricPhilipe, Kosta Radman, Luka Kosty, Vedran Car, Mike & Me.

Početak eventa je u 15:30 sati te će publiku zagrijavati mobilni Red Bullov stage do 17:00, koji će ih zatim uputiti u prostor glavnog dijela eventa gdje će se odvijati program do 02:00.

“Jedinstveno party iskustvo ostvarit ćemo vrhunskom produkcijom zvuka i osvjetljenjem, raznolikim DJ lineupom te specijalnim efektima koji će biti prisutni kroz cijeli event. Za sam kraj eventa gosti će moći uživati u 3 minutnom vatrometu koji će pucati direktno s tvrđave. Prostor je podijeljen na VIP platforme i glavni podij. Na povišenim platformama nalazit će se stolovi s poslugom luksuznih pića te raskošnom ponudom nargila. Budući da je event koncipiran kao jednodnevni festival na kojem gosti provode cijeli dan, bit će postavljeni štandovi s hranom i cigaretama kako nitko ne bi morao odlaziti s mjesta događaja˝ objašnjavaju iz organizacije.

Uz sve dosad navedeno Panic Room Croatia pružit će i dodatnu uslugu prijevoza i smještaja. Organizirat će se prijevoz autobusima iz većih gradova u oba smjera. Također svi s kupljenom ulaznicom mogu ostvariti 40% popusta na ograničen broj soba u Boutique hotelu Bura 45N.

A za one neumorne, osigurali su da se atmosfera i energija s glavnog eventa prenesu dalje na službeni afterparty u Banja beach baru u Senju do ranih jutarnjih sati. Ulaz na afterparty je besplatan uz predočenje ulaznice s glavnog eventa.

Mjere lagano popuštaju, ali su se organizatori pobrinuli za održavanje eventa prema svim preporukama HZJZ-a i Stožera pa je ulaz moguć uz valjanu digitalnu potvrdu koju možete dobiti cijepljenjem protiv SARS-CoV-2 virusa, ako ste preboljeli COVID-19, imate negativan test ili imate antigen test. Također na ulazu će biti dostupan test s kojim dobivate potvrdu.

Karte su već dostupne na svim Entrio prodajnim mjestima te na Entrio web stranicama.

https://www.entrio.hr/event/panic-room-croatia-fort-nehaj-9532

Idi na 24sata