Obavijesti

Promo sadržaj

Senjska tvrđava Nehaj postaje nova ljetna destinacija

Senjska tvrđava Nehaj postaje nova ljetna destinacija
5

Panic Room Croatia dovodi Jamesa Hypea

Panic Room Croatia, organizacija bazirana u Zagrebu s fokusom na kreiranje javnih evenata, nakon rasprodanih partyja u Zagrebu na lokacijama poput Hotela Academije, Gallery kluba te Rooftop Laterala organizira svoj najveći projekt do sad.

Panic Room Croatia ovo ljeto održat će jednodnevni festival 24.srpnja, u gradu Senju na tvrđavi Nehaj. Prekrasan, ali zaboravljeni gradić Senj ovo ljeto postaje neizbježna destinacija za sve ljubitelje novog trenda tech-housea. Tvrđava Nehaj sagrađena je 1558. te se smatra se simbolom Senja, a ovo ljeto ona će zaživjeti kroz lineup devet talentiranih DJ-a. Headliner eventa je svima poznati James Hype.

James Hype je britanski DJ i producent izuzetnih tehničkih sposobnosti koji trenutno broji preko 215 milijuna pregleda na svojoj glazbi. Može se pohvaliti brojnim klubskim i festivalskim nastupima na svjetskoj razini, a neki od njih su se održali na Ibizi, u arenama Liverpoola, Londona i Manchestera. Najpoznatiji singleovi su mu: Afraid ft. Harlee, More Than Friends ft. Kelli-Eigh. Uz njega, nastupit će i  dobro poznata imena hrvatske klupske scene talentirani DJ-evi, a oni su redom: Fynolla, Kall, DancElectricPhilipe, Kosta Radman, Luka Kosty, Vedran Car, Mike & Me.

Početak eventa je u 15:30 sati te će publiku zagrijavati mobilni Red Bullov stage do 17:00, koji će ih zatim uputiti u prostor glavnog dijela eventa gdje će se odvijati program do 02:00.

“Jedinstveno party iskustvo ostvarit ćemo vrhunskom produkcijom zvuka i osvjetljenjem, raznolikim DJ lineupom te specijalnim efektima koji će biti prisutni kroz cijeli event. Za sam kraj eventa gosti će moći uživati u 3 minutnom vatrometu koji će pucati direktno s tvrđave. Prostor je podijeljen na VIP platforme i glavni podij. Na povišenim platformama nalazit će se stolovi s poslugom luksuznih pića te raskošnom ponudom nargila. Budući da je event koncipiran kao jednodnevni festival na kojem gosti provode cijeli dan, bit će postavljeni štandovi s hranom i cigaretama kako nitko ne bi morao odlaziti s mjesta događaja˝ objašnjavaju iz organizacije.

Uz sve dosad navedeno Panic Room Croatia pružit će i dodatnu uslugu prijevoza i smještaja. Organizirat će se prijevoz autobusima iz većih gradova u oba smjera. Također svi s kupljenom ulaznicom mogu ostvariti 40% popusta na ograničen broj soba u Boutique hotelu Bura 45N.

A za one neumorne, osigurali su da se atmosfera i energija s glavnog eventa prenesu dalje na službeni afterparty u Banja beach baru u Senju do ranih jutarnjih sati. Ulaz na afterparty je besplatan uz predočenje ulaznice s glavnog eventa.

Mjere lagano popuštaju, ali su se organizatori pobrinuli za održavanje eventa prema svim preporukama HZJZ-a i Stožera pa je ulaz moguć uz valjanu digitalnu potvrdu koju možete dobiti cijepljenjem protiv SARS-CoV-2 virusa, ako ste preboljeli COVID-19, imate negativan test ili imate antigen test. Također na ulazu će biti dostupan test s kojim dobivate potvrdu.

Karte su već dostupne na svim Entrio prodajnim mjestima te na Entrio web stranicama.

https://www.entrio.hr/event/panic-room-croatia-fort-nehaj-9532

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!