To je to što me zanima!

Sličnost sa Susom, Dinu je donijela put za polufinale LP

Stručni žirio odlučio je pobjednika nagradnog natječaja Prijavi svog duplića
Vidi originalni članak

Dino zbilja ima svog duplića i to Susu, igrača Milana. Tako je odlučio naš stručni žiri i upravo je on pobjednik nagradne igre Prijavi svog duplića. Dino je osvojio glavnu nagradu – dvije karte za polufinale Lige prvaka, a bit će mu plaćeni put i smještaj. A zadatak je bio jednostavan. Svi koji su imali bilo kakve sličnosti s nekom nogometnom zvijezdom, trebali su nam poslati fotografiju koja najbolje pokazuje sličnosti… I pozvati sve koje znaju da glasuju za njih. 


No, osim Dina, odabrali smo još četvero prijavljenih koji su osvojili utješne nagrade - po dva dresa kluba po izboru. 
Antonio izgleda kao Edinson Cavani, urugvajski nogometaš koji trenutačno igra kao napadač u Paris Saint-Germainu, a Saša Obrovac kao Messi, koji se smatra jednim od najboljih nogometaša na svijetu. Njegov igrački stil izazvao je usporedbe s Diegom Maradonom, koji je Messija proglasio svojim "nasljednikom“. 

Izet Hajrović, bosanskohercegovački nogometaš koji igra u Dinamu te nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, također ima svog dvojnika – Tina Debogovića. I Marcelo Brozović koji trenutačno igra za talijanski Inter ima potpuno sličnog čovjeka na ovom svijetu. Zove se Mario i svi ga miješaju s popularnim nogometašem.

Pokrovitelj ove nagradne igre je A1
 

Idi na 24sata