Obavijesti

Promo sadržaj

Sličnost sa Susom, Dinu je donijela put za polufinale LP

Sličnost sa Susom, Dinu je donijela put za polufinale LP
1

Stručni žirio odlučio je pobjednika nagradnog natječaja Prijavi svog duplića

VIDEO

Dino zbilja ima svog duplića i to Susu, igrača Milana. Tako je odlučio naš stručni žiri i upravo je on pobjednik nagradne igre Prijavi svog duplića. Dino je osvojio glavnu nagradu – dvije karte za polufinale Lige prvaka, a bit će mu plaćeni put i smještaj. A zadatak je bio jednostavan. Svi koji su imali bilo kakve sličnosti s nekom nogometnom zvijezdom, trebali su nam poslati fotografiju koja najbolje pokazuje sličnosti… I pozvati sve koje znaju da glasuju za njih. 


No, osim Dina, odabrali smo još četvero prijavljenih koji su osvojili utješne nagrade - po dva dresa kluba po izboru. 
Antonio izgleda kao Edinson Cavani, urugvajski nogometaš koji trenutačno igra kao napadač u Paris Saint-Germainu, a Saša Obrovac kao Messi, koji se smatra jednim od najboljih nogometaša na svijetu. Njegov igrački stil izazvao je usporedbe s Diegom Maradonom, koji je Messija proglasio svojim "nasljednikom“. 

Izet Hajrović, bosanskohercegovački nogometaš koji igra u Dinamu te nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, također ima svog dvojnika – Tina Debogovića. I Marcelo Brozović koji trenutačno igra za talijanski Inter ima potpuno sličnog čovjeka na ovom svijetu. Zove se Mario i svi ga miješaju s popularnim nogometašem.

Pokrovitelj ove nagradne igre je A1
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.