To je to što me zanima!

Startup Europe Regatta kao epicentar inovacija i tehnološke revolucije

Startup Europe Regatta tech oaza nezamislivih mogućnosti, spektakl koji spaja tehnološke entuzijaste, domaće i međunarodne investitore, financijske stručnjake te inovatore iz zelenih tehnologija i energetike.
Vidi originalni članak

Startup Europe Regatta tech oaza nezamislivih mogućnosti,  spektakl koji spaja tehnološke entuzijaste, domaće i međunarodne investitore, financijske stručnjake te inovatore iz zelenih tehnologija i energetike pretvara Split u mjesto poslovnih mogućnosti i izvrsnog networkinga. 

U srcu Startup Europe Regatte su oni koji oblikuju budućnost - mladi startup poduzetnici i iskusni poslovni subjekti iz  područja novih tehnologija, a iza organizacije kompleksnog događaja stoji snažna ženska ekipa - Vini Vrsalović, Nina Gudeljević i Paula Račić. 

Neka vas ne zavara tradicionalni koncept konferencije, Startup Europe Regatta je nešto više od toga. To je istinska poslovna avantura koja veliča inovaciju, umrežavanje i otkrivanje novih uglova za sve one koji žele biti u korak  s vremenom i tehnologijom koja već sada oblikuje našu budućnost. 


Stoga, dozvolite nam da vas upoznamo s nevjerojatnim timom, snagom koja pokreće ovaj prestižni događaj. Njihova motivacija leži u stvaranju prilika i povezivanju ljudi, a njihova energija potiče inovaciju i uspjeh. Svojim vještinama unose dozu elegancije i uspjeha u svijet poduzetništva. 

Vini Vrsalović je magistra međunarodnih odnosa i diplomacije s dubokim entuzijazmom za podršku razvoja startup zajednica. Njezino stručno znanje i posvećenost tim poslovnim područjima postavili su je kao značajnu figuru u svijetu inovacija i tehnološkog poduzetništva. Njezin poslovni kompas okrenut je prema Zagrebačkom Inovacijskom Centru (ZICER), vodećem startup hubu u Hrvatskoj. Tamo, kao koordinatorica za pripremu i provedbu programa i projekata, svakodnevno radi na podršci startupovima. Njezina uloga je ključna u pružanju mentorstva i resursa kako bi startupovi dosegnuli održivo poslovanje i proširili svoje tržište,ne samo lokalno već i globalno. Trenutno je u procesu završetka Executive MBA programa, što dodatno obogaćuje njezine vještine i spremnost za suočavanje sa svakodnevnim izazovima. Osim svoje stručnosti i posvećenosti radu, Vini ima strast prema organizaciji događaja. Već petu godinu sudjeluje u organizaciji Startup Europe Regatte, projektu koji je spoj inovacija, tehnološke revolucije, networkinga i zabave. Svojom upornošću i ulaganjima u startup ekosustav Vini ne samo da otvara nova vrata poduzetništva već i potiče mlade poduzetnike da sanjaju velike snove i ostvare svoje ciljeve.  

Upoznajte Ninu Gudeljević - bivšu miss Hrvatske koja je svoj šarm i entuzijazam preusmjerila prema dinamičnom svijetu startupova pridruživši se organizacijskom timu prošle godine. 

Dok je većina očekivala da će je vidjeti na modnim pistama i u svjetlu reflektora, Nina je odlučila svoju strast usmjeriti prema startup poduzetništvu i korporativnim inovacijama, gdje je pronašla izazove i mogućnosti koje pokreću njezin poslovni svijet. 

U razgovoru pred nadolazeću Startup Europe Regattu, Nina je istaknula kako su poslovne prilike u većini slučajeve pronalazile put do nje, a iznimno je ponosna što je odabrala biti dio nevjerojatnog Startup Europe Regatta tima. Ako je sudeći po riječima hvale kolega, njezin doprinos poslovanju dokazuje kako se prava ljepota krije u istraživanju novih horizonta i prihvaćanju izazova. 

Organizacijskom timu se prošle godine pridružila i Paula Račić, voditeljica  Pododsjeka za razvoj ICT sektora u Upravnom odjelu za informatiku i zajedničke poslove Splitsko-dalmatinske županije. No, njezin životni put nije uvijek bio usmjeren prema tehnologiji. Prije nego što je kročila u svijet digitalnih inovacija, Paula je bila profesionalna baletna plesačica. Balet ju je od malih nogu učio profesionalnosti, radnoj discipline i želji za uspjehom. Sada primjenjuje te vrijednosti u svijetu tehnologije, gdje sudjeluje u provedbi raznih projekata Digitalne Dalmacije, uključujući i renomiranu GrowIT konferenciju te, naravno, Startup Europe Regattu.Ono što je posebno motivira je kontinuirano učenje i rast. Njezina hrabrost u suočavanju s novim znanjima i vještinama očituje se i u vođenju projekta EDIT CodeSchool, koji uspješno predvodi već četiri godine.Njezina motivacija nije samo postizanje uspjeha u tehnologiji, već zadovoljstvo i osmijesi sudionika na događanjima koje organizira. 

U svijetu poduzetništva, priča o uspjehu često podsjeća na epsku avanturu, a tim Frane Šesnić nije iznimka. Kada je prije pet godina pokrenuo priču o Startup Europe Regatti imao je očekivanja, koja su danas zahvaljujući podršci tima, nadmašena. Uz bok organizacijskom timu i inicijatoru stoji Kristijan Semulić, uspješno ploveći poduzetničkim vodama. 

Ovim putem zahvaljujemo Marijanu Mumdžievu i Stephanie Trpkov koji su prepoznali potencijal Startup Europe Regatte i zajedno sa nama prolazili izazove, prepreke i slavili uspjehe, suorganizatorima Digitalnoj Dalmaciji na čelu s Damirom Brčićem te Razvojnoj agenciji Split (RaST) koju vodi Goran Batinić

Više detalja  pronađite na www.startupeuroperegatta.com 

 

Idi na 24sata