Obavijesti

Promo sadržaj

Startup Europe Regatta kao epicentar inovacija i tehnološke revolucije

Startup Europe Regatta kao epicentar inovacija i tehnološke revolucije

Startup Europe Regatta tech oaza nezamislivih mogućnosti, spektakl koji spaja tehnološke entuzijaste, domaće i međunarodne investitore, financijske stručnjake te inovatore iz zelenih tehnologija i energetike.

Startup Europe Regatta tech oaza nezamislivih mogućnosti,  spektakl koji spaja tehnološke entuzijaste, domaće i međunarodne investitore, financijske stručnjake te inovatore iz zelenih tehnologija i energetike pretvara Split u mjesto poslovnih mogućnosti i izvrsnog networkinga. 

U srcu Startup Europe Regatte su oni koji oblikuju budućnost - mladi startup poduzetnici i iskusni poslovni subjekti iz  područja novih tehnologija, a iza organizacije kompleksnog događaja stoji snažna ženska ekipa - Vini Vrsalović, Nina Gudeljević i Paula Račić. 

Neka vas ne zavara tradicionalni koncept konferencije, Startup Europe Regatta je nešto više od toga. To je istinska poslovna avantura koja veliča inovaciju, umrežavanje i otkrivanje novih uglova za sve one koji žele biti u korak  s vremenom i tehnologijom koja već sada oblikuje našu budućnost. 


Stoga, dozvolite nam da vas upoznamo s nevjerojatnim timom, snagom koja pokreće ovaj prestižni događaj. Njihova motivacija leži u stvaranju prilika i povezivanju ljudi, a njihova energija potiče inovaciju i uspjeh. Svojim vještinama unose dozu elegancije i uspjeha u svijet poduzetništva. 

Vini Vrsalović je magistra međunarodnih odnosa i diplomacije s dubokim entuzijazmom za podršku razvoja startup zajednica. Njezino stručno znanje i posvećenost tim poslovnim područjima postavili su je kao značajnu figuru u svijetu inovacija i tehnološkog poduzetništva. Njezin poslovni kompas okrenut je prema Zagrebačkom Inovacijskom Centru (ZICER), vodećem startup hubu u Hrvatskoj. Tamo, kao koordinatorica za pripremu i provedbu programa i projekata, svakodnevno radi na podršci startupovima. Njezina uloga je ključna u pružanju mentorstva i resursa kako bi startupovi dosegnuli održivo poslovanje i proširili svoje tržište,ne samo lokalno već i globalno. Trenutno je u procesu završetka Executive MBA programa, što dodatno obogaćuje njezine vještine i spremnost za suočavanje sa svakodnevnim izazovima. Osim svoje stručnosti i posvećenosti radu, Vini ima strast prema organizaciji događaja. Već petu godinu sudjeluje u organizaciji Startup Europe Regatte, projektu koji je spoj inovacija, tehnološke revolucije, networkinga i zabave. Svojom upornošću i ulaganjima u startup ekosustav Vini ne samo da otvara nova vrata poduzetništva već i potiče mlade poduzetnike da sanjaju velike snove i ostvare svoje ciljeve.  

Upoznajte Ninu Gudeljević - bivšu miss Hrvatske koja je svoj šarm i entuzijazam preusmjerila prema dinamičnom svijetu startupova pridruživši se organizacijskom timu prošle godine. 

Dok je većina očekivala da će je vidjeti na modnim pistama i u svjetlu reflektora, Nina je odlučila svoju strast usmjeriti prema startup poduzetništvu i korporativnim inovacijama, gdje je pronašla izazove i mogućnosti koje pokreću njezin poslovni svijet. 

U razgovoru pred nadolazeću Startup Europe Regattu, Nina je istaknula kako su poslovne prilike u većini slučajeve pronalazile put do nje, a iznimno je ponosna što je odabrala biti dio nevjerojatnog Startup Europe Regatta tima. Ako je sudeći po riječima hvale kolega, njezin doprinos poslovanju dokazuje kako se prava ljepota krije u istraživanju novih horizonta i prihvaćanju izazova. 

Organizacijskom timu se prošle godine pridružila i Paula Račić, voditeljica  Pododsjeka za razvoj ICT sektora u Upravnom odjelu za informatiku i zajedničke poslove Splitsko-dalmatinske županije. No, njezin životni put nije uvijek bio usmjeren prema tehnologiji. Prije nego što je kročila u svijet digitalnih inovacija, Paula je bila profesionalna baletna plesačica. Balet ju je od malih nogu učio profesionalnosti, radnoj discipline i želji za uspjehom. Sada primjenjuje te vrijednosti u svijetu tehnologije, gdje sudjeluje u provedbi raznih projekata Digitalne Dalmacije, uključujući i renomiranu GrowIT konferenciju te, naravno, Startup Europe Regattu.Ono što je posebno motivira je kontinuirano učenje i rast. Njezina hrabrost u suočavanju s novim znanjima i vještinama očituje se i u vođenju projekta EDIT CodeSchool, koji uspješno predvodi već četiri godine.Njezina motivacija nije samo postizanje uspjeha u tehnologiji, već zadovoljstvo i osmijesi sudionika na događanjima koje organizira. 

U svijetu poduzetništva, priča o uspjehu često podsjeća na epsku avanturu, a tim Frane Šesnić nije iznimka. Kada je prije pet godina pokrenuo priču o Startup Europe Regatti imao je očekivanja, koja su danas zahvaljujući podršci tima, nadmašena. Uz bok organizacijskom timu i inicijatoru stoji Kristijan Semulić, uspješno ploveći poduzetničkim vodama. 

Ovim putem zahvaljujemo Marijanu Mumdžievu i Stephanie Trpkov koji su prepoznali potencijal Startup Europe Regatte i zajedno sa nama prolazili izazove, prepreke i slavili uspjehe, suorganizatorima Digitalnoj Dalmaciji na čelu s Damirom Brčićem te Razvojnoj agenciji Split (RaST) koju vodi Goran Batinić

Više detalja  pronađite na www.startupeuroperegatta.com 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings
PROMO

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings

Boksačke kvalifikacije u Zagrebu za milijunski nagradni fond
The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer
PROMO

The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer

Kaskader, novi film Davida Leitcha, spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer – Ryana Goslinga i Emily Blunt.