To je to što me zanima!

Što se dogodilo nakon što sam ispala iz showa “The Voice“

Na „Aureafestu“, festivalu popularne glazbe koji se održao u rujnu ove godine u Požegi predstavila se s pjesmom „Kasno je“, autora Fedora Boića.
Vidi originalni članak

Mlada pjevačica Stela Paradžik koja je kao osamnaestogodišnja gimnazijalka pobudila zanimanje žirija svojom nastupom u popularnom TV showu “The Voice“ ne odustaje od glazbe. Na „Aureafestu“, festivalu popularne glazbe koji se održao u rujnu ove godine u Požegi predstavila se s pjesmom „Kasno je“, autora Fedora Boića.

Postala je članica benda i nastupila na Aureafestu
Stela se osvrnula i na svoje ispadanje iz popularnog showa i objasnila kako je to utjecalo na nju: „Odlučila sam se prijaviti u 2. sezonu showa 'The Voice' i to je bilo jedno od najljepših iskustava u mom životu dosad. Dogurala sam do Dvoboja, odnosno druge stepenice i nakon toga ispala, ali unatoč ispadanju otvorila su mi se mnoga vrata u glazbenom svijetu. Tako sam se povezala s Fedorom Boićem, vrlo poznatim pijanistom i producentom koji je ujedno i autor mog prvog singla 'Kasno je' s kojim sam nastupila na 'Aureafestu'. Osim toga postala sam i članica benda 'The Flashback'. Za mene su svi ti događaji vrata u svijet glazbe čijim dijelom želim biti.“

Multitalentirana Stela svira 4 instrumenta i pleše na svili.

Stela Paradžik se od djetinjstva bavi glazbom. „Moja ljubav prema glazbi je počela još prije osnovne škole jer je u kući bio majčin pijanino na kojemu me ona učila svirati. To me potaknulo da upišem glazbenu školu te sam završila osnovnu i srednju glazbenu školu za flautu, ali sviram još i klavir, saksofon i gitaru. Uz sve to sam oduvijek obožavala pjevati i shvatila sam da mi je ipak to najdraže“, ispričala je Stela koja kaže da uz sviranje i pjevanje, voli glazbu proživjeti i kroz ples.

„Plesala sam akrobatski rock'n'roll oko 12 godina, nakon toga neke suvremene plesove, a sad treniram ples na svili. Sve to je dokaz da se naši snovi ostvaruju, ako čvrsto vjerujemo u njih i u sebe, a glazba će na ovaj ili onaj način uvijek biti dio mene“, zaključila je Stela.

Idi na 24sata