Obavijesti

Promo sadržaj

Što se dogodilo nakon što sam ispala iz showa “The Voice“

Što se dogodilo nakon što sam ispala iz showa “The Voice“
4

Na „Aureafestu“, festivalu popularne glazbe koji se održao u rujnu ove godine u Požegi predstavila se s pjesmom „Kasno je“, autora Fedora Boića.

Mlada pjevačica Stela Paradžik koja je kao osamnaestogodišnja gimnazijalka pobudila zanimanje žirija svojom nastupom u popularnom TV showu “The Voice“ ne odustaje od glazbe. Na „Aureafestu“, festivalu popularne glazbe koji se održao u rujnu ove godine u Požegi predstavila se s pjesmom „Kasno je“, autora Fedora Boića.

Postala je članica benda i nastupila na Aureafestu
Stela se osvrnula i na svoje ispadanje iz popularnog showa i objasnila kako je to utjecalo na nju: „Odlučila sam se prijaviti u 2. sezonu showa 'The Voice' i to je bilo jedno od najljepših iskustava u mom životu dosad. Dogurala sam do Dvoboja, odnosno druge stepenice i nakon toga ispala, ali unatoč ispadanju otvorila su mi se mnoga vrata u glazbenom svijetu. Tako sam se povezala s Fedorom Boićem, vrlo poznatim pijanistom i producentom koji je ujedno i autor mog prvog singla 'Kasno je' s kojim sam nastupila na 'Aureafestu'. Osim toga postala sam i članica benda 'The Flashback'. Za mene su svi ti događaji vrata u svijet glazbe čijim dijelom želim biti.“

Multitalentirana Stela svira 4 instrumenta i pleše na svili.


Stela Paradžik se od djetinjstva bavi glazbom. „Moja ljubav prema glazbi je počela još prije osnovne škole jer je u kući bio majčin pijanino na kojemu me ona učila svirati. To me potaknulo da upišem glazbenu školu te sam završila osnovnu i srednju glazbenu školu za flautu, ali sviram još i klavir, saksofon i gitaru. Uz sve to sam oduvijek obožavala pjevati i shvatila sam da mi je ipak to najdraže“, ispričala je Stela koja kaže da uz sviranje i pjevanje, voli glazbu proživjeti i kroz ples.

„Plesala sam akrobatski rock'n'roll oko 12 godina, nakon toga neke suvremene plesove, a sad treniram ples na svili. Sve to je dokaz da se naši snovi ostvaruju, ako čvrsto vjerujemo u njih i u sebe, a glazba će na ovaj ili onaj način uvijek biti dio mene“, zaključila je Stela.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.