To je to što me zanima!

Tražite luksuznu nekretninu? Pogledajte ova dva stambena objekta na lokaciji Diklo Zadar

Prilikom kupnje nekretnine traže se top lokacije, blizina mora i kvaliteta stambenog objekta, a Hrvatska ulaskom u Schengen i eurozonu postaje sve atraktivnija stranim investitorima
Vidi originalni članak

Luksuzne nekretnine u Hrvatskoj poznate su po svojoj kvaliteti gradnje i besprijekornom dizajnu. Vile i apartmani često su izgrađene najfinijim materijalima, dizajnirane s pažljivim promišljanjem kako bi se iskoristio svaki kutak prostora opremljeni sadržajem poput privatnih bazena, teretana i spa centara.

Ekskluzivne nekretnine u Hrvatskoj nisu samo prostor za život, već i investicija u stil života. Hrvatska obala Jadranskog mora privlači brojne ljude iz cijelog svijeta svojom prirodnom ljepotom i bogatom kulturnom baštinom. U toj idiličnoj kulisi, u samom srcu Zadra, nalazi se luksuzni stambeni kompleks koji nadmašuje sva očekivanja - Diklo od tvrtke Fine'sa Conceptus d.d. 

Vrhunski dizajn i kvaliteta

Projekt Diklo odlikuje besprijekoran dizajn i vrhunska kvaliteta gradnje. Od ukupno 12 stambenih jedinica, svaka je dizajnirana kako bi pružila maksimalnu udobnost i luksuz, uz korištenje najfinijih materijala i najmodernijih tehnoloških rješenja. Stambeni kompleks nudi ukupno 24 parkirališna mjesta od kojih su 12 u podzemnoj garaži, a ostala na vanjskom parkingu.

Od tehničkih specifikacija najznačajnije su - podno grijanje, hlađenje i priprema potrošne tople vode koji su riješeni putem DAIKIN dizalica topline, za sanitarije su korišteni brandovi poput Hansgrohe i Geberita, a za dizalo KONE. PVC stolarija je troslojna s vanjskim alužaluzinama na elektropogon. Protuprovalna i protupožarna ulazna vrata su na svakom stanu, a uz to su i zvučno izolirana. Za pod su odabrani hrast debljine 14 mm i talijanske pločice debljine 1 cm. Prostrani dnevni boravci i terase samo su neki od elemenata koji čine ove stanove jedinstvenim.

Top Lokacija

Jedna od najistaknutijih značajki projekta Diklo je njegova izvanredna lokacija. Smješten na samoj obali Jadranskog mora, a budući stanovnici ovih luksuznih stambenih jedinica imat će privilegiju buđenja uz zvuke valova i prekrasne panorame mora. Također, Diklo je udaljen samo nekoliko minuta vožnje od povijesnog središta grada Zadra, koji je poznat po svojim antičkim zidinama, kamenim ulicama i bogatoj kulturnoj baštini. Svaka stambena jedinica u Diklu nudi prekrasan pogled na more i okolne otoke. Izlazak sunca nad Jadranom ili zalazak sunca pružat će svakodnevne spektakle koji će oduševiti stanovnike.

Održivost i luksuz

Tvrtka Finesa Conceptus d.d. pridaje veliku važnost održivosti i zaštiti okoliša. Stoga su svi stambeni objekti u projektu Diklo projektirani s naglaskom na energetsku učinkovitost i upotrebu ekološki prihvatljivih materijala. Diklo nije samo stambeni prostor, već i investicija u vrhunski način života. Ovdje se susreću komfor, luksuz i prirodna ljepota kako bi stvorili jedinstveno stambeno iskustvo.

Projekt Diklo tvrtke Fine'sa Conceptus postavlja standarde za luksuzni način života na hrvatskoj obali. Izvanredna lokacija, vrhunski dizajn i kvaliteta te naglasak na privatnosti čine ove stambene jedinice ne samo domom, već i izrazom životnog stila. Za one koji traže luksuz i udobnost uz nevjerojatan pogled na more, Diklo je destinacija koja neće razočarati.

Više o kompleksu Diklo možete pronaći na finesa-conceptus.hr.

Idi na 24sata