Obavijesti

Promo sadržaj

Tražite luksuznu nekretninu? Pogledajte ova dva stambena objekta na lokaciji Diklo Zadar

Tražite luksuznu nekretninu? Pogledajte ova dva stambena objekta na lokaciji Diklo Zadar

Prilikom kupnje nekretnine traže se top lokacije, blizina mora i kvaliteta stambenog objekta, a Hrvatska ulaskom u Schengen i eurozonu postaje sve atraktivnija stranim investitorima

Luksuzne nekretnine u Hrvatskoj poznate su po svojoj kvaliteti gradnje i besprijekornom dizajnu. Vile i apartmani često su izgrađene najfinijim materijalima, dizajnirane s pažljivim promišljanjem kako bi se iskoristio svaki kutak prostora opremljeni sadržajem poput privatnih bazena, teretana i spa centara.

Ekskluzivne nekretnine u Hrvatskoj nisu samo prostor za život, već i investicija u stil života. Hrvatska obala Jadranskog mora privlači brojne ljude iz cijelog svijeta svojom prirodnom ljepotom i bogatom kulturnom baštinom. U toj idiličnoj kulisi, u samom srcu Zadra, nalazi se luksuzni stambeni kompleks koji nadmašuje sva očekivanja - Diklo od tvrtke Fine'sa Conceptus d.d. 

Vrhunski dizajn i kvaliteta

Projekt Diklo odlikuje besprijekoran dizajn i vrhunska kvaliteta gradnje. Od ukupno 12 stambenih jedinica, svaka je dizajnirana kako bi pružila maksimalnu udobnost i luksuz, uz korištenje najfinijih materijala i najmodernijih tehnoloških rješenja. Stambeni kompleks nudi ukupno 24 parkirališna mjesta od kojih su 12 u podzemnoj garaži, a ostala na vanjskom parkingu.

Od tehničkih specifikacija najznačajnije su - podno grijanje, hlađenje i priprema potrošne tople vode koji su riješeni putem DAIKIN dizalica topline, za sanitarije su korišteni brandovi poput Hansgrohe i Geberita, a za dizalo KONE. PVC stolarija je troslojna s vanjskim alužaluzinama na elektropogon. Protuprovalna i protupožarna ulazna vrata su na svakom stanu, a uz to su i zvučno izolirana. Za pod su odabrani hrast debljine 14 mm i talijanske pločice debljine 1 cm. Prostrani dnevni boravci i terase samo su neki od elemenata koji čine ove stanove jedinstvenim.

Top Lokacija

Jedna od najistaknutijih značajki projekta Diklo je njegova izvanredna lokacija. Smješten na samoj obali Jadranskog mora, a budući stanovnici ovih luksuznih stambenih jedinica imat će privilegiju buđenja uz zvuke valova i prekrasne panorame mora. Također, Diklo je udaljen samo nekoliko minuta vožnje od povijesnog središta grada Zadra, koji je poznat po svojim antičkim zidinama, kamenim ulicama i bogatoj kulturnoj baštini. Svaka stambena jedinica u Diklu nudi prekrasan pogled na more i okolne otoke. Izlazak sunca nad Jadranom ili zalazak sunca pružat će svakodnevne spektakle koji će oduševiti stanovnike.

3
| Foto: Fine'sa Conceptus d.d. - 3D vizual stambenog kompleksa Diklo

Održivost i luksuz

Tvrtka Finesa Conceptus d.d. pridaje veliku važnost održivosti i zaštiti okoliša. Stoga su svi stambeni objekti u projektu Diklo projektirani s naglaskom na energetsku učinkovitost i upotrebu ekološki prihvatljivih materijala. Diklo nije samo stambeni prostor, već i investicija u vrhunski način života. Ovdje se susreću komfor, luksuz i prirodna ljepota kako bi stvorili jedinstveno stambeno iskustvo.

Projekt Diklo tvrtke Fine'sa Conceptus postavlja standarde za luksuzni način života na hrvatskoj obali. Izvanredna lokacija, vrhunski dizajn i kvaliteta te naglasak na privatnosti čine ove stambene jedinice ne samo domom, već i izrazom životnog stila. Za one koji traže luksuz i udobnost uz nevjerojatan pogled na more, Diklo je destinacija koja neće razočarati.

Više o kompleksu Diklo možete pronaći na finesa-conceptus.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.