To je to što me zanima!

U centru Pule posjetite prvu BCTV-Celmar Pharm trgovinu!

Pronađite mnoštvo proizvoda za kućanstvo, široku potrošnju, preparate za zdravlje i opće dobro organizma
Vidi originalni članak

Trgovina BCTV-CELMAR PHARM otvorena je u centru Pule na adresi Trg prvog svibnja 4, pored tržnice.

Dio trgovine posvećen je proizvodima široke potrošnje koje imate priliku vidjeti na TV-u kroz informativne emisije BCTV TV prodaje, dok je drugi dio posvećen dodacima prehrani na prirodnoj bazi. U trgovini možete obaviti besplatan pregled biorezonance cijelog organizma.

Na jednom mjestu možete pronaći sve što vam treba, proizvode za kućanstvo, čišćenje, slobodno vrijeme, vrt, ljepotu, tjelovježbu i zdravlje. Napokon možete uživo vidjeti i isprobati inovativne proizvode Viđene na TV-u koji obogaćuju vašu svakodnevicu. Obratite pažnju na istaknuta sniženja i posebne pogodnosti za kupce. U trgovini se možete učlaniti i u BCTV Klub vjernosti i time ostvariti dodatne povlastice.

Radno vrijeme trgovine je od ponedjeljka do petka od 8:00-15:00h i subotom od 8:00-13:00h.

ISKORISTITE BESPLATAN PREGLED BIOREZONANCE

Apsolutan novitet ove trgovine je što možete obaviti besplatan pregled biorezonance cijelog organizma! Pozivamo Vas da, potpuno neobavezno, popričate s našim savjetnicama o stanju svog metabolizma i imuniteta. Možete čuti vrijedne savjete koje će Vas usmjeriti u bolju brigu o vlastitom općem dobrom stanju.

Koncept trgovine je ugodna topla atmosfera u pomno uređenom, edukativnom prostoru opskrbljenom učinkovitim preparatima za dobrobit organizma i poboljšanje svakodnevnog života. Maksimalno se trudimo pažljivo i detaljno prezentirati proizvode za Vaše individualne potrebe i pronaći idealnu kombinaciju baš za Vas. Nastojimo biti u skladu sa suvremenim trenutkom i individualnim potrebama ljudi.

DODACI PREHRANI NA PRIRODNOJ BAZI PRIKLADNI I ZA VEGANE

U BCTV-CELMAR PHARM trgovini možete pronaći dodatke prehrani slovenskog brenda Biostile, brenda koji već 30 godina djeluje na području dodataka prehrani i kozmetike. Marka Biostile se među mnogim dobavljačima dodataka prehrani ističe visokom kvalitetom sastojaka, zahtjevnijim sastavima i cjelovitim pristupom u oblikovanju kvalitetnih dodataka prehrani modernog društva. Naglasak je na mješavini aktivnih tvari s dokazano sinergijskim učincima, a ne samo na jednom sastojku.

U njihovim je recepturama kombinirano suvremeno znanje stečeno znanstvenim istraživačkim pristupom, iskustvo stečeno tradicionalnim pristupima i dobra praksa iz cijelog svijeta koja se koristi u holističkom pristupu rješavanja aktualnih životnih izazova. Gdje god je moguće i razumno, umjesto sintetskih analoga koriste se organski sastojci koji su dobiveni iz prirode.

Proizvodi su pretežno bez sastojaka životinjskog podrijetla imaju hidroksipropil metilceluloznu (HPMC) kapsulu i stoga su prikladni i za vegane.

PROIZVODI PRILAGOĐENI NAŠOJ REGIJI

Ponuđeni dodaci prehrani prilagođeni su specifičnostima modernog čovjeka, posebno u našem geografskom okruženju (npr. problem nedostatka biološki dostupnih selena i silicija u prehrani).

Dio asortimana također je autorski program dr. Majića, za učinkovitije suočavanje s takozvanim metaboličkim sindromom, koji je rezultat dugogodišnje aktivne i plodonosne suradnje. Primarius Tomislav Majić, dr. med., između ostalog osnivač je centra za rehabilitaciju srčanih bolesnika u lječilištu Terme Šmarješke Toplice u Sloveniji, suosnivač Angiološke sekcije Slovenije i stručni suradnik Udruženja kardiologa i angiologa Slovenije. Još uvijek aktivno radi kao kardiolog.

Biostile asortiman trenutno uključuje preko 120 proizvoda, a na temelju intenzivnog razvoja i istraživanja te uvođenja novih proizvodnih tehnologija aktivno se razvija, širi i nadograđuje. Biostile je trenutno jedna od najaktivnije promoviranih marki kvalitetnih dodataka prehrani u Sloveniji, stoga i dalje želimo što većem broju ljudi uspješno pomagati u skrbi za zdravlje.

PONUDA ZA SVAKOGA

U BCTV trgovini naći ćete idealan proizvod baš za Vas! Brinete li se o kućanstvu, volite kuhati i pripremati jela za svoje najdraže? U BCTV trgovini potražite vrhunske tave od lijevanog željeza profesionalne kvalitete – Iron Age! Potražite i nekoliko proizvoda za održavanje kućanstva, poput super snažnog usisavača Fantoma za mokro i suho usisavanje snage od čak 2.200 W! Volite li raditi oko kuće ili automobila, pronađite genijalne uređaje za održavanje doma i okućnice.

Ako se volite baviti tjelovježbom ili aktivnostima na otvorenom, obavezno preporučujemo da posjetite trgovinu. Izaberite između nekoliko fitness sprava za vježbanje i funkcionalne odjeće, poput Total Crunch sprave za oblikovanje cijelog tijela (možete ga i isprobati u trgovini!), Booty Maxx sprave za oblikovanje stražnjice i ekstremiteta ili Gymform Six Pack sprave za elektrostimulaciju mišića.

Žena ste kojoj je stalo do održavanja zdravog i besprijekornog izgleda, u BCTV trgovini pronađite poznati DermaWand uređaj za stimulaciju kože putem impulsa radiofrekvencije. Nudimo i praktične uređaja za uklanjanje dlačica poput Wizzit depilatora s oštricama od titana. Potražite i Smooth Reach uređaj za uređivanje stopala i spremite se na vrijeme za sezonu u sandalama!

PRONAĐITE RJEŠENJE ZA NAJVEĆI PROBLEM SUVREMENOG ČOVJEKA

Provodite puno vremena na računalu ili radite na nekom radnom mjestu gdje puno stojite ili sjedite, patite li od bolova ili osjećaja težine u nogama, pronađite medicinske elastično-kompresijske čarape koje pružaju olakšanje i potiču cirkulaciju u nogama. U BCTV trgovini možete kupiti i Livariz, uspješan kozmetički proizvod za vene i kapilare. Raspitajte se za više detalja kod naših educiranih prodajnih savjetnica.

Ušetajte i pronađite rješenje za jedan od najvećih problema suvremenog čovjeka – sjedilački način života.  U BCTV trgovini možete isprobati sprave za vježbanje fizioterapijskog djelovanja poput Teslasinhron pedala ili Vitarid-R sobnog bicikla uz koje možete vježbati opušteno dok sjedite! Tjelovježba pospješuje dobro zdravlje, potiče cirkulaciju i vraća vitalnost i mobilnost!

KLIK NA WWW.BCTV.HR

Radujemo se što Vam možemo ponuditi boravak u našem novom prodajnom prostoru u centru Pule. I dalje smo tu za Vas online i preko telefona. Cijelu ponudu BCTV proizvoda možete provjeriti na web trgovini www.bctv.hr ili na broju telefona 052 630 006.

Vidimo se u BCTV-u!

Idi na 24sata