Obavijesti

Promo sadržaj

U centru Pule posjetite prvu BCTV-Celmar Pharm trgovinu!

U centru Pule posjetite prvu BCTV-Celmar Pharm trgovinu!
9

Pronađite mnoštvo proizvoda za kućanstvo, široku potrošnju, preparate za zdravlje i opće dobro organizma

Trgovina BCTV-CELMAR PHARM otvorena je u centru Pule na adresi Trg prvog svibnja 4, pored tržnice.

Dio trgovine posvećen je proizvodima široke potrošnje koje imate priliku vidjeti na TV-u kroz informativne emisije BCTV TV prodaje, dok je drugi dio posvećen dodacima prehrani na prirodnoj bazi. U trgovini možete obaviti besplatan pregled biorezonance cijelog organizma.

Na jednom mjestu možete pronaći sve što vam treba, proizvode za kućanstvo, čišćenje, slobodno vrijeme, vrt, ljepotu, tjelovježbu i zdravlje. Napokon možete uživo vidjeti i isprobati inovativne proizvode Viđene na TV-u koji obogaćuju vašu svakodnevicu. Obratite pažnju na istaknuta sniženja i posebne pogodnosti za kupce. U trgovini se možete učlaniti i u BCTV Klub vjernosti i time ostvariti dodatne povlastice.

Radno vrijeme trgovine je od ponedjeljka do petka od 8:00-15:00h i subotom od 8:00-13:00h.

ISKORISTITE BESPLATAN PREGLED BIOREZONANCE

Apsolutan novitet ove trgovine je što možete obaviti besplatan pregled biorezonance cijelog organizma! Pozivamo Vas da, potpuno neobavezno, popričate s našim savjetnicama o stanju svog metabolizma i imuniteta. Možete čuti vrijedne savjete koje će Vas usmjeriti u bolju brigu o vlastitom općem dobrom stanju.

Koncept trgovine je ugodna topla atmosfera u pomno uređenom, edukativnom prostoru opskrbljenom učinkovitim preparatima za dobrobit organizma i poboljšanje svakodnevnog života. Maksimalno se trudimo pažljivo i detaljno prezentirati proizvode za Vaše individualne potrebe i pronaći idealnu kombinaciju baš za Vas. Nastojimo biti u skladu sa suvremenim trenutkom i individualnim potrebama ljudi.

DODACI PREHRANI NA PRIRODNOJ BAZI PRIKLADNI I ZA VEGANE

U BCTV-CELMAR PHARM trgovini možete pronaći dodatke prehrani slovenskog brenda Biostile, brenda koji već 30 godina djeluje na području dodataka prehrani i kozmetike. Marka Biostile se među mnogim dobavljačima dodataka prehrani ističe visokom kvalitetom sastojaka, zahtjevnijim sastavima i cjelovitim pristupom u oblikovanju kvalitetnih dodataka prehrani modernog društva. Naglasak je na mješavini aktivnih tvari s dokazano sinergijskim učincima, a ne samo na jednom sastojku.

U njihovim je recepturama kombinirano suvremeno znanje stečeno znanstvenim istraživačkim pristupom, iskustvo stečeno tradicionalnim pristupima i dobra praksa iz cijelog svijeta koja se koristi u holističkom pristupu rješavanja aktualnih životnih izazova. Gdje god je moguće i razumno, umjesto sintetskih analoga koriste se organski sastojci koji su dobiveni iz prirode.

Proizvodi su pretežno bez sastojaka životinjskog podrijetla imaju hidroksipropil metilceluloznu (HPMC) kapsulu i stoga su prikladni i za vegane.

PROIZVODI PRILAGOĐENI NAŠOJ REGIJI

Ponuđeni dodaci prehrani prilagođeni su specifičnostima modernog čovjeka, posebno u našem geografskom okruženju (npr. problem nedostatka biološki dostupnih selena i silicija u prehrani).

Dio asortimana također je autorski program dr. Majića, za učinkovitije suočavanje s takozvanim metaboličkim sindromom, koji je rezultat dugogodišnje aktivne i plodonosne suradnje. Primarius Tomislav Majić, dr. med., između ostalog osnivač je centra za rehabilitaciju srčanih bolesnika u lječilištu Terme Šmarješke Toplice u Sloveniji, suosnivač Angiološke sekcije Slovenije i stručni suradnik Udruženja kardiologa i angiologa Slovenije. Još uvijek aktivno radi kao kardiolog.

Biostile asortiman trenutno uključuje preko 120 proizvoda, a na temelju intenzivnog razvoja i istraživanja te uvođenja novih proizvodnih tehnologija aktivno se razvija, širi i nadograđuje. Biostile je trenutno jedna od najaktivnije promoviranih marki kvalitetnih dodataka prehrani u Sloveniji, stoga i dalje želimo što većem broju ljudi uspješno pomagati u skrbi za zdravlje.

PONUDA ZA SVAKOGA

U BCTV trgovini naći ćete idealan proizvod baš za Vas! Brinete li se o kućanstvu, volite kuhati i pripremati jela za svoje najdraže? U BCTV trgovini potražite vrhunske tave od lijevanog željeza profesionalne kvalitete – Iron Age! Potražite i nekoliko proizvoda za održavanje kućanstva, poput super snažnog usisavača Fantoma za mokro i suho usisavanje snage od čak 2.200 W! Volite li raditi oko kuće ili automobila, pronađite genijalne uređaje za održavanje doma i okućnice.

Ako se volite baviti tjelovježbom ili aktivnostima na otvorenom, obavezno preporučujemo da posjetite trgovinu. Izaberite između nekoliko fitness sprava za vježbanje i funkcionalne odjeće, poput Total Crunch sprave za oblikovanje cijelog tijela (možete ga i isprobati u trgovini!), Booty Maxx sprave za oblikovanje stražnjice i ekstremiteta ili Gymform Six Pack sprave za elektrostimulaciju mišića.

Žena ste kojoj je stalo do održavanja zdravog i besprijekornog izgleda, u BCTV trgovini pronađite poznati DermaWand uređaj za stimulaciju kože putem impulsa radiofrekvencije. Nudimo i praktične uređaja za uklanjanje dlačica poput Wizzit depilatora s oštricama od titana. Potražite i Smooth Reach uređaj za uređivanje stopala i spremite se na vrijeme za sezonu u sandalama!

PRONAĐITE RJEŠENJE ZA NAJVEĆI PROBLEM SUVREMENOG ČOVJEKA

Provodite puno vremena na računalu ili radite na nekom radnom mjestu gdje puno stojite ili sjedite, patite li od bolova ili osjećaja težine u nogama, pronađite medicinske elastično-kompresijske čarape koje pružaju olakšanje i potiču cirkulaciju u nogama. U BCTV trgovini možete kupiti i Livariz, uspješan kozmetički proizvod za vene i kapilare. Raspitajte se za više detalja kod naših educiranih prodajnih savjetnica.

Ušetajte i pronađite rješenje za jedan od najvećih problema suvremenog čovjeka – sjedilački način života.  U BCTV trgovini možete isprobati sprave za vježbanje fizioterapijskog djelovanja poput Teslasinhron pedala ili Vitarid-R sobnog bicikla uz koje možete vježbati opušteno dok sjedite! Tjelovježba pospješuje dobro zdravlje, potiče cirkulaciju i vraća vitalnost i mobilnost!

KLIK NA WWW.BCTV.HR

Radujemo se što Vam možemo ponuditi boravak u našem novom prodajnom prostoru u centru Pule. I dalje smo tu za Vas online i preko telefona. Cijelu ponudu BCTV proizvoda možete provjeriti na web trgovini www.bctv.hr ili na broju telefona 052 630 006.

Vidimo se u BCTV-u!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...