To je to što me zanima!

Uhvati svoju top formu na Black Friday akcijama!

Biti fit lavovski je posao – ali uz Black Friday popuste, to je ipak malo jednostavnije!
Vidi originalni članak

Bilo da se profesionalno bavite sportom, bilo da ste rekreativni vježbač ili tek razmišljate o tome da se upustite u jednu uzbudljivu fitness avanturu, u Polleo Sportu uvijek možete pronaći sve što vam treba. Ako tome dodamo i trenutna Black Friday sniženja, ponuda postaje još primamljivija!

Ponuda kojoj ne možete odoljeti!

Jeste li čuli legendu o Crnom Saletu? Riječ je o shopping superjunaku koji se svake godine pobrine da Polleo Sport ima ponudu kojoj je nemoguće odoljeti! Ljubitelji proteinskih čokoladica, snažni obožavatelji kvalitetne suplementacije, ljubitelji dobre trening opreme – zahvaljujući Crnom Saletu, svi će ovih dana doći na svoje! Naime, od 25. do 27.11. u svim Polleo Sport poslovnicama i na webshopu čekaju vas fenomenalne akcije:

  • 40% popusta na sve čokoladice – zasladite se bez grižnje savjesti i straha od suvišnih kalorija
  • 40% na cjelokupan Leovital – stavite zdravlje na prvo mjesto i svojem tijelu osigurajte sve potrebne vitamine i minerale
  • 25% popusta na novu DC Hero liniju suplementacije – osigurajte si snagu superjunaka, ali nemojte dugo čekati jer ova specijalna linija proizvoda dolazi u ograničenim količinama

Ako više uživate u online kupovini, na Polleo Sport webshopu sljedeća vas 3 dana čeka ekskluzivna ponuda! Iskoristite *kod BFSPECIAL i ostvarite:

  • 50% popusta na cjelokupan Zoe asortiman – počastite se omiljenim Zoe tajicama, sportskim grudnjakom ili zablistajte u novoj haljini
  • 40% na Atleticore – fitness rekviziti i oprema za odličan trening
  • 40% popusta na UFC – vrhunska oprema za one borilačkog duha

*kod vrijedi isključivo na webshopu i ne vrijedi na već snižene artikle

Kućni treninzi i dalje su in!

Polleo Sport ima i pravu poslasticu za sve koji uživaju u treninzima unutar svoja četiri zida - sjajnih 20% popusta na bučice i girje, utege i šipke te svu ostalu fitness opremu. Još jedan svestrani rekvizit koji možete koristiti kod kuće ili u prirodi (ako ste malo hrabriji i ne smetaju vam niske temperature) svakako je TRX koji je sada snižen čak 25%. Ukoliko imate malo više prostora za stvaranje svoje male fitness oaze, sada je prava prilika jer vas čekaju fitness sprave s popustima do čak 40%. Polleo Sportom je zavladala prava Black Friday groznica, zar ne?

Novi sportski outfit za nove pobjede!

Budite drugačiji – nemojte čekati siječanj da započnete svoju fitness avanturu i usvojite zdrave navike. Krenite već sutra, a kao motivaciju iskoristite novi sportski outfit u kojem ćete biti spremni za sve izazove. U Polleo Sport poslovnicama i na webshopu je cijela kategorija odjeće i obuće snižena 30%! Čekaju vas Under Armour, Reebok, Nike, Mizuno, Saucony, Salomon... Provjerite ponudu i pronađite svoje favorite za zimsku sezonu treninga!  

LeoClub ti donosi više (i vrijedne nagrade)!

Kako bi nagradili vjernost svojih kupaca, Polleo Sport loyalty članove časti s dodatnih 5% popusta na odabrane kategorije. Na promo stranici: black-friday.hr je i odlična nagradna igra u kojoj jednog sretnog dobitnika čeka traka za trčanje Gymstick Treadmill GT1.0. Zaista dobar razlog da postanete član LeoCluba!

U svemu ovome teško se odlučiti za samo jednu akciju pa pripremite svoj popis za kupovinu i trk u Polleo Sport gdje ćete pronaći sve za top formu! Nemojte dugo čekati jer ponuda vrijedi samo od 25. do 27.11.!

Idi na 24sata