Obavijesti

Promo sadržaj

Uhvati svoju top formu na Black Friday akcijama!

Uhvati svoju top formu na Black Friday akcijama!
4

Biti fit lavovski je posao – ali uz Black Friday popuste, to je ipak malo jednostavnije!

Bilo da se profesionalno bavite sportom, bilo da ste rekreativni vježbač ili tek razmišljate o tome da se upustite u jednu uzbudljivu fitness avanturu, u Polleo Sportu uvijek možete pronaći sve što vam treba. Ako tome dodamo i trenutna Black Friday sniženja, ponuda postaje još primamljivija!

Ponuda kojoj ne možete odoljeti!

Jeste li čuli legendu o Crnom Saletu? Riječ je o shopping superjunaku koji se svake godine pobrine da Polleo Sport ima ponudu kojoj je nemoguće odoljeti! Ljubitelji proteinskih čokoladica, snažni obožavatelji kvalitetne suplementacije, ljubitelji dobre trening opreme – zahvaljujući Crnom Saletu, svi će ovih dana doći na svoje! Naime, od 25. do 27.11. u svim Polleo Sport poslovnicama i na webshopu čekaju vas fenomenalne akcije:

  • 40% popusta na sve čokoladice – zasladite se bez grižnje savjesti i straha od suvišnih kalorija
  • 40% na cjelokupan Leovital – stavite zdravlje na prvo mjesto i svojem tijelu osigurajte sve potrebne vitamine i minerale
  • 25% popusta na novu DC Hero liniju suplementacije – osigurajte si snagu superjunaka, ali nemojte dugo čekati jer ova specijalna linija proizvoda dolazi u ograničenim količinama

Ako više uživate u online kupovini, na Polleo Sport webshopu sljedeća vas 3 dana čeka ekskluzivna ponuda! Iskoristite *kod BFSPECIAL i ostvarite:

  • 50% popusta na cjelokupan Zoe asortiman – počastite se omiljenim Zoe tajicama, sportskim grudnjakom ili zablistajte u novoj haljini
  • 40% na Atleticore – fitness rekviziti i oprema za odličan trening
  • 40% popusta na UFC – vrhunska oprema za one borilačkog duha

*kod vrijedi isključivo na webshopu i ne vrijedi na već snižene artikle

Kućni treninzi i dalje su in!

Polleo Sport ima i pravu poslasticu za sve koji uživaju u treninzima unutar svoja četiri zida - sjajnih 20% popusta na bučice i girje, utege i šipke te svu ostalu fitness opremu. Još jedan svestrani rekvizit koji možete koristiti kod kuće ili u prirodi (ako ste malo hrabriji i ne smetaju vam niske temperature) svakako je TRX koji je sada snižen čak 25%. Ukoliko imate malo više prostora za stvaranje svoje male fitness oaze, sada je prava prilika jer vas čekaju fitness sprave s popustima do čak 40%. Polleo Sportom je zavladala prava Black Friday groznica, zar ne?

Novi sportski outfit za nove pobjede!

Budite drugačiji – nemojte čekati siječanj da započnete svoju fitness avanturu i usvojite zdrave navike. Krenite već sutra, a kao motivaciju iskoristite novi sportski outfit u kojem ćete biti spremni za sve izazove. U Polleo Sport poslovnicama i na webshopu je cijela kategorija odjeće i obuće snižena 30%! Čekaju vas Under Armour, Reebok, Nike, Mizuno, Saucony, Salomon... Provjerite ponudu i pronađite svoje favorite za zimsku sezonu treninga!  

LeoClub ti donosi više (i vrijedne nagrade)!

Kako bi nagradili vjernost svojih kupaca, Polleo Sport loyalty članove časti s dodatnih 5% popusta na odabrane kategorije. Na promo stranici: black-friday.hr je i odlična nagradna igra u kojoj jednog sretnog dobitnika čeka traka za trčanje Gymstick Treadmill GT1.0. Zaista dobar razlog da postanete član LeoCluba!

U svemu ovome teško se odlučiti za samo jednu akciju pa pripremite svoj popis za kupovinu i trk u Polleo Sport gdje ćete pronaći sve za top formu! Nemojte dugo čekati jer ponuda vrijedi samo od 25. do 27.11.!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings
PROMO

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings

Boksačke kvalifikacije u Zagrebu za milijunski nagradni fond
The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer
PROMO

The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer

Kaskader, novi film Davida Leitcha, spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer – Ryana Goslinga i Emily Blunt.