To je to što me zanima!

Upis pretplate za novu sezonu zagrebačkog HNK traje do 30. rujna

Upis pretplate za sezonu 2022./2023. Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu počeo je 1. rujna i trajat će do 30. rujna. Pretplate se kupuju na blagajni te putem web stranice kazališta
Vidi originalni članak

Cjenik te popis pretplata možete pogledati OVDJE. 

Publiku očekuju i dva potpuno nova paketa pretplate. Po prvi put Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu uvodi pretplatu K-HNK kojom će publika moći vidjeti recentnu produkciju hrvatskoga glumišta kroz koprodukcije i razmjenu predstava s ostalim nacionalnim kazalištima u Republici Hrvatskoj.

U novoj sezoni stavljamo naglasak i na obiteljske odlaske u kazalište, stoga je zagrebački HNK uveo posebnu pretplatu – Kazalište za obitelj. Pretplata Kazalište za obitelj osmišljena je kako bi se djeci i mladima približila umjetnost u cjelini te potaknulo roditelje da s djecom pogledaju neke od atraktivnih naslova prilagođenih za njihovu dob. Cijene karata za treću i svaku daljnju ulaznicu dodatno su snižene.

Ponovno nudimo i Europsku pretplatu, nakon stanke zbog pandemije, koju će zagrebački HNK provoditi sa SNG Mariborom kako bi hrvatska i slovenska publika imala prilike vidjeti najnovije produkcije naših kazališta. Europska pretplata uključuje i cijenu prijevoza do Slovenskog narodnog kazališta u Mariboru.

Svi pretplatnici sezone 2022./2023. ostvaruju i pravo prvenstva pri kupnji ulaznice za popularni balet Orašar (jedna pretplata jedna ulaznica).

Tijekom rujna Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu priprema još iznenađenja i pogodnosti za sve nove pretplatnike.

Blagajna za upis pretplate 
Radnim danom od 10 do 13 sati i od 16 do 19 sati 
Subotom od 10 do 13 sati

Idi na 24sata