Obavijesti

Promo sadržaj

Upis pretplate za novu sezonu zagrebačkog HNK traje do 30. rujna

Upis pretplate za novu sezonu zagrebačkog HNK traje do 30. rujna

Upis pretplate za sezonu 2022./2023. Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu počeo je 1. rujna i trajat će do 30. rujna. Pretplate se kupuju na blagajni te putem web stranice kazališta

Cjenik te popis pretplata možete pogledati OVDJE. 

Publiku očekuju i dva potpuno nova paketa pretplate. Po prvi put Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu uvodi pretplatu K-HNK kojom će publika moći vidjeti recentnu produkciju hrvatskoga glumišta kroz koprodukcije i razmjenu predstava s ostalim nacionalnim kazalištima u Republici Hrvatskoj.

U novoj sezoni stavljamo naglasak i na obiteljske odlaske u kazalište, stoga je zagrebački HNK uveo posebnu pretplatu – Kazalište za obitelj. Pretplata Kazalište za obitelj osmišljena je kako bi se djeci i mladima približila umjetnost u cjelini te potaknulo roditelje da s djecom pogledaju neke od atraktivnih naslova prilagođenih za njihovu dob. Cijene karata za treću i svaku daljnju ulaznicu dodatno su snižene.

Ponovno nudimo i Europsku pretplatu, nakon stanke zbog pandemije, koju će zagrebački HNK provoditi sa SNG Mariborom kako bi hrvatska i slovenska publika imala prilike vidjeti najnovije produkcije naših kazališta. Europska pretplata uključuje i cijenu prijevoza do Slovenskog narodnog kazališta u Mariboru.

Svi pretplatnici sezone 2022./2023. ostvaruju i pravo prvenstva pri kupnji ulaznice za popularni balet Orašar (jedna pretplata jedna ulaznica).

Tijekom rujna Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu priprema još iznenađenja i pogodnosti za sve nove pretplatnike.

Blagajna za upis pretplate 
Radnim danom od 10 do 13 sati i od 16 do 19 sati 
Subotom od 10 do 13 sati

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve