To je to što me zanima!

Upoznaj svoj grad – besplatni razgledi grada za Zagrepčane

Turistička zajednica grada Zagreba i ove godine daruje svim sugrađanima besplatne razglede grada na hrvatskom jeziku
Vidi originalni članak

Počevši od 5. lipnja pa sve do 31. srpnja, svi zainteresirani imat će priliku naučiti nešto više o svom Zagrebu. Polasci su predviđeni subotom u 17:00 sati s tri različite lokacije u gradu, ovisno o odabranoj turi. Edukativno razgledavanje grada u pratnji turističkog vodiča trajat će 1,5 - 2 sata. Maksimalni broj polaznika je 25 osoba po grupi, a razgledi su podijeljeni u tri različita obilaska:

1. Insta Zagreb - obilazak koji uključuje i vodiča i profesionalnog fotografa, a koji će vas naučiti gdje snimiti najbolju fotografiju u Zagrebu. Polazak je ispred Hrvatskog narodnog kazališta.

2. Europom po Zagrebu - otkrijte gdje se u Zagrebu skriva Firenca, Venecija, Pariz, Rim, Budimpešta, Beč, Prag i drugi europski gradovi, što ih povezuje sa nama te obnovite uspomene ili stvorite nove. Polazak kod Makete grada Zagreba.

3. Graffiti & Street art tura – upoznajte umjetničku stranu Zagreb i naučite nešto o povijesti ulične umjetnosti te kako ona stvara istinsku vizualnu umjetnost na javnim prostorima. Polazak ispred Centra za posjetitelje na Trgu bana Jelačića 11.

Više informacija o obilascima, kao i kontakti za prijave, mogu se dobiti u Centrima za posjetitelje TZGZ ili pronaći na: Besplatni razgledi Zagreba

Idi na 24sata