Promo sadržaj

Komentari 0

Upoznaj svoj grad – besplatni razgledi grada za Zagrepčane

Upoznaj svoj grad – besplatni razgledi grada za Zagrepčane

Turistička zajednica grada Zagreba i ove godine daruje svim sugrađanima besplatne razglede grada na hrvatskom jeziku

Počevši od 5. lipnja pa sve do 31. srpnja, svi zainteresirani imat će priliku naučiti nešto više o svom Zagrebu. Polasci su predviđeni subotom u 17:00 sati s tri različite lokacije u gradu, ovisno o odabranoj turi. Edukativno razgledavanje grada u pratnji turističkog vodiča trajat će 1,5 - 2 sata. Maksimalni broj polaznika je 25 osoba po grupi, a razgledi su podijeljeni u tri različita obilaska:

1. Insta Zagreb - obilazak koji uključuje i vodiča i profesionalnog fotografa, a koji će vas naučiti gdje snimiti najbolju fotografiju u Zagrebu. Polazak je ispred Hrvatskog narodnog kazališta.

2. Europom po Zagrebu - otkrijte gdje se u Zagrebu skriva Firenca, Venecija, Pariz, Rim, Budimpešta, Beč, Prag i drugi europski gradovi, što ih povezuje sa nama te obnovite uspomene ili stvorite nove. Polazak kod Makete grada Zagreba.

3. Graffiti & Street art tura – upoznajte umjetničku stranu Zagreb i naučite nešto o povijesti ulične umjetnosti te kako ona stvara istinsku vizualnu umjetnost na javnim prostorima. Polazak ispred Centra za posjetitelje na Trgu bana Jelačića 11.

Više informacija o obilascima, kao i kontakti za prijave, mogu se dobiti u Centrima za posjetitelje TZGZ ili pronaći na: Besplatni razgledi Zagreba