To je to što me zanima!

Uzbuđenje, neponovljiva energija i jedinstvena iskustva obilježit će Dane komunikacija

Samo nas još jedan dan dijeli od dugo iščekivanog festivala koji će u Rovinju okupiti elitu komunikacijske industrije, a večeri zatvoriti prestižnim dodjelama nagrada najboljim domaćim oglašivačima i agencijama.
Vidi originalni članak

Komunikacijska industrija u niskom je startu za novo izdanje Dana komunikacija – od 31. ožujka do 3. travnja 2022. ovaj će popularni festival u rovinjskom dizajn hotelu Lone okupiti vodeće svjetske kreativce, digitalce i komunikatore, koji će svoje perspektive podijeliti s domaćom strukom. Festivalski program obiluje i izvrsnim panel-raspravama, diskusijama u manje formalnoj atmosferi i razgovorima u kojima će domaći stručnjaci imati priliku izreći stavove o aktualnim temama. 

Dani komunikacija mrze ukočenost i unaprijed pripremljene generičke stavove, a obožavaju stručnost, autentičnost i pristup bez dlake na jeziku. Upravo zato festivalski 360° stage ugošćuje samo najodvažnije govornike koji samouvjereno vladaju svojim znanjem– ali i pozornicom – i ne oklijevaju prenijeti ga drugima. Broj je mjesta u glavnoj dvorani ograničen, no nevjerojatna atmosfera nije rezervirana samo za nju: sudionici će, udobno smješteni, uz kavu i društvo najdražih kolega, moći još pratiti i u romantičnom ambijentu Šumice pod zelenim krošnjama u prizemlju hotela, na terasi hotela pod rovinjskim suncem – ali i na plaži Lone, upijajući vitamin D uz zvuk valova. Posebno je važno napomenuti da je Meet The Speakers stage idealno mjesto za druženje s predavačima svjetskoga glasa, koji će tamo vrlo rado odgovoriti na sva inovativna pitanja uvijek znatiželjnih sudionika. 

Energija našeg neobičnog festivala toliko nevjerojatna da je dovoljno već naći se u Loneu među najboljim ljudima iz struke za nalet inspiracije, istaknuo je Nikola Žinić, član Organizacijskoga odbora Dana komunikacija. No bila bi šteta ne poslušati predavanja i propustiti uključiti se u diskusije s kolegama – toliko je toga u programu što se isplati poslušati, a DK predavači pažljivo su odabrani i uvijek su ocijenjeni izvrsnim ocjenama sudionika. Najbolje je od svega što predavanja možete slušati i dok pijete kavu. Nemojte reći da vam nismo rekli i mudro složite osobni festivalski raspored. 

Kakvi bi to Dani komunikacija bili bez seciranja najboljih projekata industrije? U petak i subotu u večernjim terminima, uz konfete i u izvrsnom raspoloženju, cijela će se zajednica okupiti na svečanim dodjelama nagrada domaće industrije. U petak će svi prisutni saznati tko kući odnosi Effie i MIXX statue, dok će u subotu biti poznati vlasnici ovogodišnjih statua natjecanja IdejeX te će biti uručene nagrade mladim lavovima. Sve one koji tijekom dodjela posebno vole s kolegama raspravljati o pobjedničkim projektima posebno će razveseliti vijest da će prijenos dodjela moći uživo pratiti i u Šumici na -2 etaži hotela, u ležernijoj atmosferi, no uz jednako glasno navijanje i nazdravljanje – ako ne i glasnije. 

Prije večernjega stresa prouzročenoga penjanjem na pozornicu i držanjem pobjedničkih govora, ali i nakon njega, sudionici će se moći opustiti uz jogu u prekrasnom ambijentu uz zalazak i izlazak rovinjskoga sunca. A ni onima koji se opustiti vole uz plesne ritmove neće nedostajati sadržaja – prve festivalske večeri sve sudionike očekuje toliko iščekivani reunion, a druga i treća večer, u trijumfalnom raspoloženju nakon dodjela nagrada, bit će posvećene najboljim plesnim pokretima kreativaca iz struke. 

Gdje god se našli – na streamingu na plaži, na travi u lazy bagovima, u zanimljivoj raspravi s predavačima nakon predavanja u glavnoj dvorani, na jutarnjoj jogi ili večernjim druženjima – članovi jedinstvene DK zajednice itekako će uživati u prijeko potrebnom punjenju (kreativnih) baterija. 

Informacije o sudjelovanju potražite na www.danikomunikacija.com

 

O DANIMA KOMUNIKACIJA: 

Dani komunikacija prepoznati su kao jedan od najboljih evenata na svijetu prema britanskom Association Excellence Awardsu zbog svog out of the box pristupa, jedinstvene festivalske ponude, visokokvalitetne produkcije i organizacije. Odlične ocjene publike i već najavljeni program upućuju na izvrsno novo izdanje festivala – koji je poznat po tome da se na njemu okupljaju ključni predstavnici oglašivača, agencija, stručnjaci za odnose s javnošću, predstavnici medija i ostali profesionalci iz komunikacijske industrije ključni za stvaranje i pokretanje promjena. Uz poziv organizatora da postanete dijelom nove generacije domaćih predvodnika industrije, više informacija pročitajte na službenim stranicama festivala www.danikomunikacija.com

 

Idi na 24sata