Obavijesti

Promo sadržaj

Uzbuđenje, neponovljiva energija i jedinstvena iskustva obilježit će Dane komunikacija

Uzbuđenje, neponovljiva energija i jedinstvena iskustva obilježit će Dane komunikacija
3

Samo nas još jedan dan dijeli od dugo iščekivanog festivala koji će u Rovinju okupiti elitu komunikacijske industrije, a večeri zatvoriti prestižnim dodjelama nagrada najboljim domaćim oglašivačima i agencijama.

Komunikacijska industrija u niskom je startu za novo izdanje Dana komunikacija – od 31. ožujka do 3. travnja 2022. ovaj će popularni festival u rovinjskom dizajn hotelu Lone okupiti vodeće svjetske kreativce, digitalce i komunikatore, koji će svoje perspektive podijeliti s domaćom strukom. Festivalski program obiluje i izvrsnim panel-raspravama, diskusijama u manje formalnoj atmosferi i razgovorima u kojima će domaći stručnjaci imati priliku izreći stavove o aktualnim temama. 

Dani komunikacija mrze ukočenost i unaprijed pripremljene generičke stavove, a obožavaju stručnost, autentičnost i pristup bez dlake na jeziku. Upravo zato festivalski 360° stage ugošćuje samo najodvažnije govornike koji samouvjereno vladaju svojim znanjem– ali i pozornicom – i ne oklijevaju prenijeti ga drugima. Broj je mjesta u glavnoj dvorani ograničen, no nevjerojatna atmosfera nije rezervirana samo za nju: sudionici će, udobno smješteni, uz kavu i društvo najdražih kolega, moći još pratiti i u romantičnom ambijentu Šumice pod zelenim krošnjama u prizemlju hotela, na terasi hotela pod rovinjskim suncem – ali i na plaži Lone, upijajući vitamin D uz zvuk valova. Posebno je važno napomenuti da je Meet The Speakers stage idealno mjesto za druženje s predavačima svjetskoga glasa, koji će tamo vrlo rado odgovoriti na sva inovativna pitanja uvijek znatiželjnih sudionika. 

Energija našeg neobičnog festivala toliko nevjerojatna da je dovoljno već naći se u Loneu među najboljim ljudima iz struke za nalet inspiracije, istaknuo je Nikola Žinić, član Organizacijskoga odbora Dana komunikacija. No bila bi šteta ne poslušati predavanja i propustiti uključiti se u diskusije s kolegama – toliko je toga u programu što se isplati poslušati, a DK predavači pažljivo su odabrani i uvijek su ocijenjeni izvrsnim ocjenama sudionika. Najbolje je od svega što predavanja možete slušati i dok pijete kavu. Nemojte reći da vam nismo rekli i mudro složite osobni festivalski raspored. 

Kakvi bi to Dani komunikacija bili bez seciranja najboljih projekata industrije? U petak i subotu u večernjim terminima, uz konfete i u izvrsnom raspoloženju, cijela će se zajednica okupiti na svečanim dodjelama nagrada domaće industrije. U petak će svi prisutni saznati tko kući odnosi Effie i MIXX statue, dok će u subotu biti poznati vlasnici ovogodišnjih statua natjecanja IdejeX te će biti uručene nagrade mladim lavovima. Sve one koji tijekom dodjela posebno vole s kolegama raspravljati o pobjedničkim projektima posebno će razveseliti vijest da će prijenos dodjela moći uživo pratiti i u Šumici na -2 etaži hotela, u ležernijoj atmosferi, no uz jednako glasno navijanje i nazdravljanje – ako ne i glasnije. 

Prije večernjega stresa prouzročenoga penjanjem na pozornicu i držanjem pobjedničkih govora, ali i nakon njega, sudionici će se moći opustiti uz jogu u prekrasnom ambijentu uz zalazak i izlazak rovinjskoga sunca. A ni onima koji se opustiti vole uz plesne ritmove neće nedostajati sadržaja – prve festivalske večeri sve sudionike očekuje toliko iščekivani reunion, a druga i treća večer, u trijumfalnom raspoloženju nakon dodjela nagrada, bit će posvećene najboljim plesnim pokretima kreativaca iz struke. 

Gdje god se našli – na streamingu na plaži, na travi u lazy bagovima, u zanimljivoj raspravi s predavačima nakon predavanja u glavnoj dvorani, na jutarnjoj jogi ili večernjim druženjima – članovi jedinstvene DK zajednice itekako će uživati u prijeko potrebnom punjenju (kreativnih) baterija. 

Informacije o sudjelovanju potražite na www.danikomunikacija.com

 

O DANIMA KOMUNIKACIJA: 

Dani komunikacija prepoznati su kao jedan od najboljih evenata na svijetu prema britanskom Association Excellence Awardsu zbog svog out of the box pristupa, jedinstvene festivalske ponude, visokokvalitetne produkcije i organizacije. Odlične ocjene publike i već najavljeni program upućuju na izvrsno novo izdanje festivala – koji je poznat po tome da se na njemu okupljaju ključni predstavnici oglašivača, agencija, stručnjaci za odnose s javnošću, predstavnici medija i ostali profesionalci iz komunikacijske industrije ključni za stvaranje i pokretanje promjena. Uz poziv organizatora da postanete dijelom nove generacije domaćih predvodnika industrije, više informacija pročitajte na službenim stranicama festivala www.danikomunikacija.com

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!