To je to što me zanima!

Vidovnjakinja Sandra - uvijek na našoj strani!

Vidovnjakinja koja već preko dva desetljeća hrabro prkosi zlu i crnoj magiji - to je naša Sandra! Ova nadasve ljubazna zagrepčanka dosad je snažnom pozitivnom energijom u živote mnogih vratila sreću i ljubav
Vidi originalni članak

- Nikada ne bih mijenjala svoj posao za neki drugi! Toliko je onih kojima mogu i moram pomoći – objašnjava nam Sandra koja se već prije mnogo godina dokazala kao najbolja vidovnjakinja u Hrvatskoj. Kako saznajemo od onih koji su od Sandre otišli sa smiješkom na licu i vjerom u srcu, istinska ljubav prema drugome čovjeku, iskreno suosjećanje te nevjerojatno jasne vizije u kombinaciji s izvrsnom sposobnošću tumačenja karata, Sandrine su osobine koje je joj omogućavaju da pronikne u srž naših problema te nas izvede na pravi put.

- Sandra je drugačija, posebna! Ona je više od velikog vidovnjaka; ona je i veliki čovjek – poruka je koju možemo iščitati u pismima, razglednicama i čestitkama koje Sandrin poštanski sandučić pune gotovo svakodnevno.

- Pogledajte samo – Beč, Tunis, pa Njemačka, Švicarska i Kanada – pokazuje nam Sandra objašnjavajući – Ovo me podsjeća na sve te sretne priče te me čin ponosnom što sam ikada imala prilike za nekoga učiniti dobro djelo!

Čini vam se da je vam je u ljubavi, poslu, obitelji ili zdravlju odjednom sve krenulo po zlu? Ne dozvolite problemima da se gomilaju! Pomoć potražite kod vidovnjakinje o kojoj svi govore samo najbolje - javite se Sandri!

Sandra je udahnula život našoj zajedničkoj budućnosti

- Dva tjedna prije svadbe veza između mene i mog zaručnika iznenada je pukla. Rekao mi je da između nas postoji treća osoba. Nije htio objasniti o kome i o čemu se radi. Rekao je samo da 'ona' ima utjecaj na njega. Bila sam srhvana u svakome pogledu. Svi naši planovi za zajedničku budućnost, i odavno započeto poslovno partnerstvo odjednom su propali – teškoga nam srca govori gđa Dragana iz Stuttgarta.

- U nadi da će mi ona pružiti savjet i toplinu povjerila sam se prijateljici Aniti. No, kada mi je Anita rekla da možda zna tko je treća osoba, ali nije htjela reći o kome se radi, počela sam sumnjati u nju. Uskoro sam podršku potražila i kod majke koja je pred mene na stol stavila 24 sata - Cafe 24, otvorivši je na stranici na kojoj se nalazio intervju s vidovnjakinjom Sandrom. Uistinu, baš kao što sam i sumnjala, Sandra je na temelju podataka o Anitinom datumu rođenja potvrdila da je baš ona ta treća osoba koja se ispriječila između mene i mog voljenog. Sandra je također vidjela da je Anita, služeći se snažnom negativnom silom, razorila moju vezu – prisjeća se Dragana kojoj se njen voljeni Rudolf uskoro vratio.

- Čitav ovaj pozitivni preokret, kao i svoju udaju za Rudolfa, mogu zahvaliti Sandri bez koje ja danas ne bih bila ni sretna ni potpuna osoba! Vjerujte mi, njene su zaštite najjače, a njene tople i mudre riječi svakome donose potrebnu utjehu i razumijevanje! Nakon što nazovete Sandru problemi će iz vašeg života iznenada nestati! Nemojte oklijevati i mučiti se – kada vas vaša intuicija ili slijed slučajnih događaja dovedu do Sandre, znajte da ste na pravome mjestu – poručuje nam Dragana.

Uz Sandrinu pomoć pobjegla sam iz začaranog kruga zavisti

Gđa Dunja iz Dubrovnika bila je uspješna poduzetnica, majka i supruga. Vodila je obiteljski restoran, a u slobodno vrijeme bila je često okružena prijateljicama.

- Imala sam 39 godina kada su me počele mučiti strašne migrene, iako nikada ranije nisam imala probleme ni s najobičnijom glavoboljom. No, nisam na to obraćala pozornost. Mislila sam da je sada problem u tome što previše radim jer smo u restoranu pokrenuli neke nove programe za turiste - priča gđa Dunja koja je uskoro shvatila da je prijateljice izbjegavaju.

- Čim sam se požalila i rekla da mi je teško, moje su se prijateljice prestale javljati. Nisam se imala ni kome izjadati kada su me uhvatile još ozbiljnije tegobe - pripovijeda Dunja koja je poprilično psihički oslabila zbog nesanice i učestalih noćnih mora.

- Svakih par sekundi upadala bih u san te bih se, sva okupana znojem, iz sna odmah budila. Budili bi me kratki filmovi strave, a uz sve to osjećala sam probadanje u prsima i želucu. Bilo je to užasno - kaže Dunja i dodaje - Prometa je u restoranu bilo sve manje, a ja sam se osjećala sve slabije. U posjet mi je došla majka iz Zagreba. Njoj je odmah bilo jasno da se radi o crnoj magiji. Preporučila mi je da se javim vidovnjakinji Sandri, ali ja nisam htjela nazvati. Jednostavno nisam vjerovala u takve stvari.

Gđa Dunja odgađala je svoj poziv sve dok joj na nogama, od stopala do koljena, nije izbio osip kojeg liječnici nisu znali prepoznati, pa ni liječiti.

- Poludjela sam od jada kada se pojavio još i osip. Zgrabila sam telefon i nazvala Sandru. Na moje iznenađenje, ona je odmah pridobila moje simpatije jer je znala koji me problemi muče. Opisala mi je potanko kako je sve počelo, što mi se događalo i kako se osjećam. Sandra me stvarno ostavila bez riječi, pa o njoj mogu govoriti samo u superlativima - ističe Dunja koja se bez obzira na sve opirala ideji da njene prijateljice stoje iza svega što joj se događa.

- U konačnici moram priznati da je Sandra bila u pravu. Kasnije sam saznala i kod koga su bile i kako su sve skupa osmislile. Ali, najvažnije od svega je to što samo 42 dana nakon mog poziva Sandri štetno djelovanje uroka u potpunosti nestalo, a ja sam se već poprilično oporavila. Sandrine molitve spasile su moj život! Hvala ti Sandra, ti si najbolja - poručuje gđa Dunja.

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:

060/485 486, 2,33 kn
fix; 3,58kn mob
+385958614739 od
ponedjeljka do petka od 9 h do 20 h
i subota od 9h do 14 h
Idi na 24sata